Türkiye Basketbol Federasyonu Bölgesel Gençler Basketbol Ligi’nde yer alan Düzce Atletik Spor Kız Basketbol Takımı,  grup 3’lüğü için deplasmanda oynadığı ilk maçta 6. sırada yer alan İstanbul Yıldızları Kız Basketbol Takımı’nı 62 - 58 yenerek Düzce’de oynayacağı rövanş maçı için iyi bir avantaj yakaladı.

Düzce Atletik Kız Basketbol Takımı,  30 Nisan Cumartesi günü Bahçeşehir Spor Salonu’nda saat 15.00’te oynayacak olan maçı da kazanması halinde yarı finale yükselmek için çapraz eşleşme ile play off maçlarını oynamayı hak etmiş olacak.

İLK YARI ÜSTÜNLÜK BİZİM KIZLARINDI

İstanbul Taha Akgül Spor Salonu’nda saat 12.00’de başlayan maçta, Düzce Atletik Kız Takımı rakibi İstanbul Yıldızları Takımı karşısında ilk periyodu,11-17 önde kapadı.  Düzce Atletik,  baş başa giden maçın 2’nci periyodun da rakibi karşısında 33-32 önde bitirerek ilk yarıyı avantajlı tamamladı. Düzce Atletik 3’üncü periyotta zorlansa da 49-46 önde bitirdi. 4’ncü periyotta rakibinin baskısına boyun eğmeyen Düzce Atletik maçı toplamda 62-58 galip bitirdi.  

İKİNCİ MAÇ İÇİN AVANTAJ ELDE ETTİ

Düzce Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı 4 sayı farkla olsa da galip tamamladığı maçta Düzce’de 30 Nisan Cumartesi günü oynayacağı rövanş niteliğindeki 2’nci karşılaşma için iyi bir avantaj elde etti.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ