1.Amatör B Grubup lideri Aziziyespor geçtiğimiz hafta Yazıpınarspor maçında kalecisinin kaval kemiği kırılmış, bir oyuncusu da şuur kaybı yaşamıştı. Sağlık personeli bulunmadığından futbolcular ve teknik heyet oyuncuya müdahale etmek zorunda kalmıştı.

“Sağlıkçı aradık ama maçta sağlıkçı yoktu “
Öncü Tv Spor Servisine açıklamada bulunan Aziziyespor Başkan yardımcısı Erdinç Bozkurt “ Geçen haftasonu 1 Amatör’de şampiyonluğa giden takımımızın Gölyaka’da Yazıpınarspor ile maçı vardı. Maç oynanırken Kalecimizin pozisyon esnasında kaval kemiğinde parçalı kırık oluştu. Kaleciye müdahale edecek sağlıkçı aradık ama maçta sağlıkçı yoktu. Kendimiz kalecimizi oyun kenarına çektik, ambulansı aradık ambulansın hemen gelmedi. Maçta   Aziziyesporlu bir arkadaşımız da şuur kaybı yaşadı. Bir süre sonra bir ambulans geldi önce kalecimizi sonra da diğer oyuncumuzu gönderdik. Futbolculumuzun tedavi masraflarını bizim oyuncumuz olduğu için biz karşıladık. İstanbul’a ailesine de götürdük. Ailesi üzüntülü çocuğun futbol hayatı da bitti. Sağlıkçı arkadaşları da suçlamak istemiyorum. Şartlarını bilmiyoruz, belki müsait değillerdi belki paralarını alamıyorlardı.” diyerek sözlerine devam eden Bozkurt ,   “Başkanımız Federasyondan Gökhan beyi aradı sağlıkçı olmadan müsabakanın oynatılabilir mi dedi. Federasyon yetkilisinin dediğine göre müsabaka da polis yoksa başlatılmaz ancak sağlıkçı olmasa da oyun oynanabilir demiş”  dedi

“U-19 takımımız play-off’tan çektik”
Sağlıkçı problemi nedeni ile Play Off’larda oynatmama kararı aldıklarını duyuran  Başkan yardımcısı Bozkurt “Dün de kulüp olarak karar aldık. U-19 takımımız Play Off’larda oynayacaktı.geçen hafta yaşanan sağlıkçı problemine dikkat çekmek için dün takımımızı sahaya çıkartmadık federasyona da dilekçemizi verdik” dedi.

“Aziziyespor Proje takımıdır”
“Eğer sağlıkçı yoksa Pazar günü Aziziyespor’u sahadan çekeceklerini” belirten Erdinç Bozkurt sözlerini şöyle bitirdi “ Uyuşuturucu ile 2012 yılından itibaren mücadele eden biziz. Bizden sonra bu oluşum Düzce’de yayıldı. Aziziyespor olarak diyoruz ki proje takımıysak biz takımımız ligden çekiyoruz. Çünkü insan sağlığı bizim için daha önemli.İkincisi Pazar akşamı şampiyonluk maçımız var, Pazar günü takımımızı sahaya çıkartacağı. Eğer sağlıkçı yoksa Aziziyespor’u sahadan çekeceğiz. Bizim için kupanın , şampiyonluğun önemi yok tekrar ediyorum bizim için öncelik insan sağlığıdır”dedi.  
 
SPOR SERVİSİ


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ