“MAÇLARIN BAŞLAYACAĞI GÜNE KADAR HAZIR OLACAK”

Tüm Türkiye’de olduğu gibi ilimizi de etkisi altına alan olumsuz hava koşulları nedeniyle bir hafta sonraya kaydırılan Düzce’de devam eden  Amatör Küme maçları hafta sonu kaldığı yerden devam edebilecek.  Alınan bilgiye göre, Düzce Amatör Spor Kulüpleri ve Türkiye Futbol Federasyonu İl Temsilciliği tarafından olumsuz hava koşulları göz önünde bulundurularak bir hafta sonraya kaydırılmasına karar verilen tüm amatör maçların  bu hafta sonu oynanabileceği ve    Düzce ilindeki tüm amatör futbol sahalarının maç  günlerine kadar hazır olacağı,  yine daha önceden belirlenen fikstüre göre  oynanması için gereken çalışmalarda tamamlanabilecek. 

“HİÇ BİR SORUN YOK”

 Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı Öncü Haber’in bu konudaki sorusuna, verdiği bilgide,” Hiçbir sahamızda olumsuz bir şey yok. Maç gününe kadar tüm ilçe sahalarımız dahil maça günü hazır olacak.” İfadesinde bulundu.

17 MAÇ, 19 MART’TAN İTİBAREN KALDIĞI YERDEN DEVAM

Buna göre, Süper Amatör Kümede 3 play off maçı,  1. Amatör Kümede 11 tane maçı ile U-14 maçı grubunda 3 karşılaşma  19 Mart Cumartesi gününden itibaren,  daha önceden belirlenen saha ve saatler içinde   başlayarak 15 Mart Pazar gününe kadar devam edecek.

Harun Can ŞERBETÇİ