Salon sporlarında ismini GCT Düzce olarak değiştirip yeni sezona girecek olan temsilcimiz transferde hız kesmiyor. Temsilcimiz GCT Düzce ilk etapta iç transferi çözerken diğer taraftan dış transfer çalışmalarına devam ettiği öğrenildi. GCT Düzce başkanı Kadir Dağ Kadın basketbolda baş antrenör Ömer Petorak yardımcı antrenör Altuğ Kuru genel menajer Türkan kondisyoner Ozan Alp ile anlaştıklarını oyuncu olarak Seda Öztürk, Betül Erkoyuncu, Saliha Mandıracı, Elif Nur Ayhan, Rana Uçar Egesu Kurtyemez, Melis Uçar ve İrem Nur Özdamar ile anlaştıklarını ifade etti.

ERKEK VOLEYBOL

Başkan Kadir Dağ voleybolda Genel menajerliğe Hakan Çatal baş antrenör Gökhan Sarıbaş yardımcı antrenör Alper Aydın anlaşılan oyuncular Onur Çapan,Kerem Can Acar,Berke Can Bıldırcın,Metehan Baş, Emre Can Bolel, Alperen Aydın, Ahmet Zümrüt, Berke Dalay, Hakan Destanoğlu, Sencer Ürer, Recep Albayrak ve Onur Kaba ile anlaştıkları söyledi.

ERKEK BASKETBOL

GCT Düzce kulüp başkanı Kadir Dağ, erkek basketbol ile ilgili genel menajerliğine Mehmet Yılmaz İdare menajerliğe Murat Çimen Takım menajerliğe Murat Hisarkaya baş antrenörlüğe Volkan Başaran yardımcı antrenör Evren Karademir kondisyoner ise Kemal Yenice’yi takımın başına getirdiklerini söyledi. Başkan Dağ Devrim Hekimoğlu, Barış Erdoğan, Barış Erlim, Desmont Marguıs, Cem Coşkun Gökhan Özkan, Salih Uğraşan, Azizcan Özdemir, Baran Akçan, Joel Njonjo James, Kemalcan Aktuna Abdullah Güçlü ve Mutlu Akpınar ile anlaştıklarını yeni sezonda bu oyuncularla yola çıkacaklarını amaçlarının Düzce ilini en iyi şekilde temsil etmek olduğunu söyledi.