Bir yıllık pandemi arasının ardından başlayan Düzce Süper Amatör Küme’de, 2021-2022 sezonuna hafta sonunda iki ayrı grupta oynanan maçlarla devam edildi.

Şampiyonluk adayı takımlardan Cumayeri Belediyespor, tribün cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçta, rakibi Hamidiyespor karşısında zorlansa da 3 puanı aldı. Maç 1-0 sonuçlarınca Cumayeri takımı liderliğini devam ettirdi. Cumayeri ekibi bu sonuçla oynadığı altı maçı da kayıpsız geçerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

,Diğer grupta ise lider olarak giren Aydınpınarspor, haftayı maçsız bay geçti. Aydınpınar’ın en yakın takipçisi Düzce Yıldızspor, Kabalakspor ile 2-2 berabere kaldı. Bu ligde en bol gollü maç ise Gölyakaspor ile Kirazlıspor arasında oynandı. Gölyakaspor, rakibi Kirazlıspor’u 5-2 yendi.

 

Süper Amatör Kümede hafta sonu çeşitli statlarda oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle: Düzce81Yıldızspor 2-2 Kabalakspor, Gölyakaspor 5-2 Kirazlıspor,Cumayeri Belediyespor 1-0 Hamidiyespor, Yığılcaspor 3-2 Gümüşova Gençlikspor, Eminaçmaspor 0-1 Beçispor

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ