Kayseri’de oynadığı Rize Çaykurspor maçının ardından Üçüncü lige adım atan Düzcespor ve beraberindeki kafile, taraftarların coşkun tezahüratları arasında Düzce’ye döndü.

 

Düzcespor taraftarları takımın dönüşü için oluşturdukları konvoy ile takımı getiren otobüsü TEM Otoyolu Kaynaşlı gişelerinde sevinç gösterileri ile karşıladı. Karşılamaya çok sayıda taraftarın yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Saim İşlek de katıldı.

 

Buradan hareket eden kırmızı lacivert bayraklarla süslenmiş konvoy, Düzce’ye gelene kadar, klaksonları ile galibiyeti kutladılar. Şampiyon ekip bir şehir turu yaptıktan sonra Anıtpark’ta daha önceden toplanmış yüzlerce taraftar tarafından karşılandı. Spor Koordinatörümüz Hasan Kaya’nın, onuncu yıl marşı eşliğinde   tek tek çağırarak hazırlanan kürsüye davet ettiği futbolcular ve teknik heyeti büyük sevgi gösterilerine maruz kaldı.

 

Düzce’ye dönen takımımızı ilk tebrik eden kişilerden biri de İl Emniyet Müdürü Saim İşlek oldu. 

 

 

Teknik Direktör Zafer Göncüler burada yaptığı konuşmada zaferin futbolcularına ait olduğunu dile getirirken, Düzcespor’un üçüncü ligden daha iyi yerlere layık olduğunu belirterek, destek çağrısını yineledi.

 

Taraftarların coşkun tezahüratları altında konuşan futbolcular da mutluluklarını gizleyemediler.