TFF 3. Lig 4. Grupta oynanan maçlar sonucunda sıralamada yer alan ilk 5 takım play off için büyük avantajı elinde bulunduruyor. Bu takımlar Aksaray Beldiyespor, Düzcespor, Kelkit Belediyespor, Bursa Yıldırım ve Adıyamanspor. Bu takımların arasındaki 1 takım direk 2. Lige çıkarken Öncü Haber Spor Servisi olarak avantajın hangi takımda olduğunu araştırdık.

Aksaray Belediyespor’un önünde daha 10 maçı bulunurken iç sahada Silivrispor, Bayrampaşa, Bursa Yıldırım, Düzcespor, Sultanbeyli Belediyespor ile oynayacak. Deplasmanda ise Siirt İl Özel İdaresi, Karaköprü Belediyespor, Alanya Kestelspor, Orduspor, ve Kelkit Belediyespor oynayacak. Aksaray Belediyespor kalan 10 maçının 4 tanesini iç sahada 6 tanesini ise dış sahada oynayacak.

Düzcespor’un 9 maçı bulunurken iç sahada Bursa Yıldırım, Orduspor, Kelkit Belediyespor, Bergama Belediyespor ve Kırıkkale Anadolu takımları ile oynayacak. Kırmızı lacivertli ekip dış sahada ise Sultanbeyli Beleidyespor, Aksaray Belediyespor, Modafen ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Düzcespor kalan 9 maçının 5 tanesini iç sahada, 4 tanesini ise dış sahada oynayacak.

Kelkit Belediyespor’un oynaması gereken 9 müsabakası bulunuyor. Kelkit iç sahada Siirt İl özel İdaresi, Karaköprü Belediyespor, Alanya Kestelspor, Orduspor ve Aksaray Belediyespor ile oynayacak. Dış sahada ise Bayrampaşa, Bursa Yıldırım, Düzcespor, Sultanbeyli Belediyespor deplasmanlarına çıkacak.

Bursa Yıldırım’ın önünde 10 maçı  bulunurken iç sahada Orduspor, Kelkit Belediyespor, Bergama Belediyespor, Kırıkkale Anadolu ve Kozan Belediyespor ile oynayacak. Dış sahada ise Düzcespor, Sultanbeyli Belediyespor, Aksaray Belediyespor, Modafen ve Muğlaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek.

Adıymanspor’un 9 maçı bulunuyor. İç sahada Modafen, Muğlaspor, Silivrispor, Bayrampaşa maçlarını oynarken dış sahada ise Bergama Belediyespor, Kırıkkale Anadolu, Kozan Belediyespor, Siirt İl Özel İdaresi ve Karaköprü Belediyespor maçlarını oynayacak.

Bu duruma göre sakatlıkları ve cezaları olamayan ayrıca Covid-19 hastalığına yakalanmayan takım avantaj elde edecek. Bu zorlu maçları firesiz geçen takım şampiyonluğu elde edecek.