DÜZCESPOR’A DESTEK İÇİN KAMPANYA

Evcek’in sahibi Kubilay ailesinden Ömer Faruk Kubilay ile restoran ve binicilik işletmeciliğini yürüten Muharrem Özçiftçi, 22 yıl sonra gelen şampiyonluğu zihinlerde taze tutmak, halka ve diğer işletmelere örnek olup hep beraber Düzcespor’a destek olunmasını sağlamak için güzel bir kampanya başlattılar. Birlikte aldıkları karar doğrultusunda çalışanlarının hafta sonları Düzcespor şampiyonluk tişörtleri ile hizmet vereceğini ifade eden işletmeci Muharrem Özçiftçi, ayrıca hafta içi Düzcespor şampiyonluk tişörtü ile işletmelerini ziyaret eden restoran müşterilerine de yüzde 20 indirim uygulayacaklarını söyledi.

“BİZİM SEVDAMIZ ÇOCUKLUK’TAN GELİYOR.”

1999 Düzce depremi öncesinde yaklaşık 16 sene Düzcespor’a hizmet ettiğini belirten Özçiftçi “Altyapıda malzemecilikle başlayıp, yine altyapıda yöneticilik, A takımında Futbol Şube Sorumluluğu, hatta kısa bir dönem de antrenörlük yaptım. Benim Düzcespor’ a sevdam çocukluktan geliyor. Daha ilkokula giderken maçlarına giderdik. Hala elimden geldiğince idmanlarını ve maçlarını kaçırmamaya çalışıyorum. Geçmişte takımda görev aldığım dönemlerde de şampiyonluklar yaşadık. Fakat bu şampiyonluk uzun süren özlemin sonunda geldiği için ayrı bir heyecandı.

“HEPSİNE MÜTEŞEKKİRİZ.”

Soyunma odalarında bulunduğum, yedek kulübelerinde beklediğim dönemlerde bile bu sezonki kadar heyecan ve stres yaşadığımı hatırlamıyorum. Başta Başkan Kapoğlu olmak üzere tüm yönetim kurulu ve teknik heyet, futbolcu kardeşlerime, antrenörlere, masörlere, malzemecilere, aşçılara ve doktorlara, hepsine müteşekkiriz. Bize bu gururu ve mutluluğu yaşattıkları için Allah hepsinden razı olsun. Bu muhteşem Düzcespor yönetimini tesisimizde ağırlamaktan ben ve çalışma arkadaşlarım büyük onur duyarız” ifadelerini kullandı.

HER TÜRLÜ KATKIYA HAZIRIZ

Ömer Faruk Kubilay ise, Evcek ailesi olarak Düzcespor’a maddi-manevi her türlü katkıyı vermek için çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

Öncü Spor Servisi