Düzce Süper Amatör Küme play off grubunun son üç haftasına girilirken, şampiyonluk iddiasıyla sezona başlayan ve 21 puanla lider durumda olan Düzce81Yıldızspor ile 15 puanla 2. Sırada yer alan Cumayeri Belediyespor karşılaşacak. Cumayeri Belediyespor’u sezonun ilk yarısında kendi sahasında 1-0 yenen  Düzce81 Yıldızspor 2. Maçı da kazanması halinde puanını 24 yaparak şampiyonluğunu büyük oranda garantilemiş olacak.  Düzce Süper Amatör Küme play off grubunda, 8. Haftada üç maç daha oynanacak. Bu maçlarda, Aydınpınarspor- Gölyakaspor, Kaynaşlı Belediyespor- Kirazlıspor karşılaşacak. Bu maçlar, 4 takım için sezonu iyi bir yerde bitirmelerinde etkili olacak. 

 CEZA ALAN CUMAYERİ BELEDİYESPOR SAHAYA EKSİK ÇIKACAK

8. hafta maçında, Düzce81 Yıldızspor ile karşılaşacak olan Cumayeri Belediyespor, Gölyakaspor ile oynadığı maçta, çıkan olaylar nedeniyle Düzce Futbol Disiplin Kurulu tarafından sahasına kapatma cezası almıştı. Cumayeri Belediyespor’da  ayrıca yine Gölyakspor maçında  hakem Ferdi Çalık’ı  darp ettiği gerekçesiyle Düzce İl Futbol Disiplin Kurulunca futbolcusu  Doğukan Bayraktutar’a  10 müsabaka oynanama cezası verilmişti. Bu olaylı maçta bazı futbolcu ve yöneticilerinin de ceza aldığı Cumayeri Belediyespor, Düzce81 Yıldızspor karşısına eksik bir kadro ile çıkarak mücadele edecek. 

 SON RANDEVU 3 NİSAN PAZAR GÜNÜ

Düzce81 Yıldızspor- Cumayeri Belediyespor maçı 3 Nisan Pazar günü, Nurettin Zafer Stadında saat14:00’de başlayacak. 

 DİĞER İKİ MAÇIN PROGRAMI

Düzce Süper Amatör Küme play off grubunda hafta sonu iki maç daha oynanacak. 3 Nisan Pazar günü, Nurettin zafer Stadında, saat 12:00’de başlayacak olan  maçta Aydınpınarspor-  Gölyakaspor karşılaşacak. Diğer bir Süper Amatör play off maçı ise 3 Nisan Pazar günü, Kaynaşlı Stadında saat 13:00’de Kaynaşlı Belediyespor ile Kirazlıspor arasında oynanacak.

Haber: Harun Can Şerbetçi