Düzce Belediye maça Hüseyin Akın Kandemir, Serhat Uğur, Uğurcan Aksoy, Isiah Jumbree Umipig ve Steve Taylor İlk beşi ile konuk ekip Bandırma kırmızı ise Atakan ERDEK, Harun Can Doğan, Alperen Şengün, David Joseph ve Travis Taylor ilk beşi başladı. Yeşil beyazlı ekip maça iyi başlayarak 7-0’lık farkı yakaladı. Toparlanan Bandırma Kırmızı Düzce Belediye ataklarını durdurunca çeyreğin bitimine 3.45 kala maç 11-10 Düzce belediyenin üstünlüğü ile geçildi. İlk çeyrek karşılıklı basketlerle geçildi ve periyot 17-14 ekibimizin üstünlüğü ile sona erdi.



İkinci çeyrekte tıpkı ilk çeyrek gibi Düzce Belediye oyuna iyi başladı. İsiah Umipig’in basketleriyle 25-16’lık farka ulaştı. İlk yarının bitimine beş dakika kala 35-20 öne geçen Düzce belediye farkı 15 sayıya kadar çıkarsa da geriye kalan süre içerisinde Bandırma Kırmızı’nın sert savunması karşısında sayı bulmakta zorlanınca maçın ilk yarısı Düzce Belediyenin 37-29 üstünlüğü ile bitti.
 


Üçüncü çeyreğe Balıkesir temsilcisi etkili başladı. Pota altında Joseph ve Alperen Şengün’ün etkili oyunu ile fark 2 sayıya kadar indi. Toparlanan Yeşil Beyazlı ekibimiz Taylor, Umipig ve Akın Kandemir ile sayı bulunca fark tekrar açıldı. Üçüncü çeyrek 10 sayı farkla 49-39 Düzce lehine sonuçlandı.



Son çeyreğe ağırlığını koyan Eray, Eren ve Taylor ile sayılar bulan ekibimiz farkı 15 sayıya kadar çıkardı. Maçı da 66-52 lehine yazdırarak dört maç aradan sonra galip gelmesini bildi.

Düzce Belediye: Akın Kandemir 16 sayı (4/6), 3 ribaund, 5 asist, Isaiah Umpig 11 sayı, 3 ribaund, 6 asist, Steve Taylor 17 sayı, 7'si hücum 17 ribaund
 


Bandırma Kırmızı: Alperen Şengün  16 sayı, 9 ribaund, David Joseph 10 sayı, 6 ribaund, 2 asist, Travis Taylor 13 sayı, 16 ribaund, 3 asist
 
Haftaya 8 Şubat Cuma günü 18.00'de OGM Orman ile Düzce'de çok kritik bir maça çıkacak...
 


Artı Yerel Medya'yı smart televizyon ve telefonlarınıza indirmeyi unutmayın.

Web'den izlemek için TIKLAYINIZ 

Android için TIKLAYINIZ

İOS için TIKLAYINIZ