Pazar günü oynanacak olan Düzcespor Kırıkale maçı öncesinde futbolcuların idmanlara çıkmama eyleminin aksine şehir stadı maça hazır hale getiriliyor. Geçtiğimiz haftalarda Düzce Belediye'si tarafından stad'da başlatılan onarım çalışmaları hızla devam ederken Protokol tribünü ile kapalı tribünde sürdürülen çalışmalarla bu alanın görüntüsü farklılaştı.

Protokol tribün'ünün her iki yanına genişletme çalışması yapıldı etrafı camlarla kaplandı. Ayrıca kale arkasınada Kırmızı Lacivert koltuklar yerleştirilerek üzerlerine düzcespor yazılmasıyla birlikte ayrı bir güzellik ortaya çıktı.

Düzce Şehir stadı Tarihinde kale arkasına ilk kez koltuk monte edilmiş oldu ve buraya gelen taraftarlarda artık beton yerine koltuklara oturma imkanına kavuştular. Belediye Başkanı İsmail Bayram önceki gün yaptığı açıklamada kale arkasınında üstünün kapatılacağını ve daha kullanılır hale getirileceğini ayrıca açık trübün yapımı için Gençlik ve Spor Genel Müdür'lüğünün Projenin yarısının ödeneğini aktardığını ve kısa zamanda açık trübün inşatının başlayacağını açıklamıştı. Görünen o ki yakın zamanda şehir stadı bir il'e yakışır hale getirilecek.

Şehir stadı pazar günü oynanacak olan Kırıkale maçına yeni görüntüsüyle kısmen hazır ancak, aynı şeyleri Düzcespor için söylemek mümkün değil çünkü futbolcular alacaklarının ödenmemesi nedeniyle iki gündür idmanlara çıkmıyor.