Düzce Genç Fenerbahçeliler Derneğinin 3. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Şerefiye mahallesinde bulunan bir restoranda kutlama programı düzenlendi. Düzenlenen kutlama programına Fenerbahçe’nin eski futbolcusu, Spor Yazarı ve yorumcusu Selçuk Yula, Fenerbahçe Spor kulübü Divan heyetinde görevli Selim Boğaz, Kemal Akbulut ve çok sayıda genç Fenerbahçe taraftarı katıldı.

 

Fenerbahçe marşı ile coşan genç Fenerbahçeliler Dernek yönetimi tarafından Sarı lacivert renklerle hazırlatılan Pastayı salona getirdiler. Dernek Başkanı Emrah Tuzcu, Genç Fenerbahçeliler Derneğinin Kuruluş yıldönümü nedeni ile hazırladıkları kutlama programına katılımlarından dolayı Selçuk Yula ve Divan heyeti üyelerine ve davete katılan diğer konuklara teşekkür etti.

 

Pasta kesmek için sahneye davet edilen Selçuk Yula Genç Fenerbahçelilerin 3. kuruluş yıldönümü kutlamalarına davet edilmesine teşekkür ederek, “Fenerbahçe nerede biz oradayız.” Sloganını her zaman yaşattıklarını belirterek,” Sarı lacivert renklerin olduğu her yerde bulunmak, hele, hele şampiyonluğu kaybettiği günlerde bile hep birlikte olmak bir aile olmak bize mutluluk veriyor.”dedi.

 

Selçuk Yula önümüzdeki yılda 4.yıl kutlamalarını inşallah şampiyonlukla kutlarız diyerek, Fenerbahçe marşı ile birlikte pastayı kesti. Düzce Genç Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Emrah Tuzcu 3. yıl kutlamalarına katılan Selçuk Yula’ya bir plaket ve hediye takdim etti.  Gece Fenerbahçe Marşı ve popüler müzikler eşliğinde sona erdi.