Kayyuma kalmama mücadelesi veren Düzcespor’un, bu hafta olması planlanan Düzcespor Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı yeterli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 11 Haziran tarihine ertelendi. Düzcespor taraftarları da bu duruma isyan etti.

Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Konferans Salonu, Düzcespor Kulübü olağan Genel Kurul Toplantısı’nda yönetim kurulu ve taraftarlar haricinde kimsenin bulunmayışı taraftarları isyan ettirdi. Ayrıca Öncü Haber haricinde herhangi bir basın kuruluşunun toplantıya katılım sağlamaması da taraftarlar ve yönetim kanadında tepki çekti.

"Yazıklar olsun"
Düzcespor’un taraftar gruplarından biri olan Kırmızı Şimşekler’in Basın Sözcüsü Hakan Yıldırım “Senelerden beridir hep aynı senaryolar. Düzcespor’a sahip çıksınlar.” diyerek tepkisini göstermesinin ardından şu ifadelerde bulundu.

“Çoğunluk sağlanmadı. İkinci kongre de gelir yine çoğunluk sağlanamaz yine kimse sahip çıkmaz ve sahipsiz bir şekilde kayyuma kalır. Sayın Mehmet Keleş Beyefendi her sene söz veriyor ama her sene milleti yine yalnız bırakıyor. Düzcespor’a kimse sahip çıkmadığından yine kayyuma kalacak ve seneye de kümeye gidecek. Çünkü her sene böyle oluyor. Transferler başladı, millet kamplarına gitti. Bir de iki senelik topçu kadromuz var. Devam etsek, destek çıksalar yine yürür gideriz. Biz taraftarlar buradayız ama kimse yok. Sayın bakanımız, sayın milletvekillerimiz, Mehmet Keleş Bey, Hikmet Keskin Bey bu takıma sahip çıkın. Şu statları dolduralım. Geçen sene şampiyonluğa oynadık, bu yıl küme düşmeye oynayacağız. Yazıklar olsun. Ayıp. Bu taşın altına elini koysunlar.”

"İnşallah sahipsiz kalmayız"

Kırmızı Şimşekler Tribün Lideri Emir Kiraz ise Düzcespor’un her zamanki gibi sahipsiz kaldığını belirterek şöyle konuştu:
“Biz taraftar olarak bile buradayız ama Düzce’nin zengin işadamlarının hiçbiri burada yok. Düzcespor’umuza sahip çıkalım. Düzce’nin takımı bizim şehrimizin takımı. Sahip çıkmazsak bir şey olmaz, buralara zaten zor geldik. Düştüğümüz zaman da bir anlamı kalmıyor. Biz mücadele ediyoruz. İnşallah sahipsiz kalmayız.”