İlimizi Bölgesel Amatör Ligde temsil eden iki takımdan biri olan Beyköy Belediyespor Serdivan Hüseyin Ersin Stadyumunda karşılaştığı Serdivanspora 3-1 mağlup oldu. Karşılaşmaya hızlı başlayan temsilcimiz Beyköy Belediyespor ilk yarıda rakibin ataklarını kesmeye başardı ve kontra ataklarla rakip kalade gol aramaya çalıştı. Mücadelede iki takımda ilk yarı birbirine üstünlük kuramadı.

İkinci yarıya daha hızlı başlayan Serdivanspor 49 dakika da 1-0 öne geçti. Yediği golden sonra rakibi baskı altına almaya çalışan Beyköy Belediyespor 69. dakikada skoru eşitledi. (1-1). Bu golden sonra rakip kalaye baskı kuran Beyköy Belediyespor, kontra ataklarla kalesinde tehlike yaşamaya başladı. 74. dakikada yediği gol ile yenik duruma düşen Beyköy Belediyespor oyundan çabuk koptu. Zaman zaman rakip kalede tehlike yaratsada kale çizgisini geçmeyi başaramayan temsilcimiz 90. dakikada yediği gol ile mücadeleden 3-1 mağlup ayrılan taraf oldu. Maç içinde bir çok pozisyondan yararlanamayan Beyköy Belediyespor, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonlarıda gole çeviremedi. Bu durumda takımın acilen bir forvete ihtiyacı olduğu ortaya çıktı. Beyköy baştan sona üstün oynadığı maçı 3-1 kaybetmesi forvetsiz bu kadar yorumlarına neden oldu.

Bu skor ile ligin 3. haftasında 2. mağlubiyetini alan beyköy belediyespor ligin alt sıralarından kurtulamadı. Maçtan sonra görüştüğümüz Beyköy Belediyespor Teknik Direktörü Kenan Şereflioğlu maç hakkında “ Biz pozisyona girdik onlar attı” açıklamasında bulundu.

Şereflioğlu “ Oyunu oynayan taraf bizdik. Güzel bir oyun oldu, mücadele güzeldi. 6-7 tane net pozisyondan yararlanamadık. Ben futbolcularımı kutluyorum mücadelelerinden dolayı” ifadelerini kullandı.

Haber: M. YILMAZ