Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz, Düzcespor'un teknik kadrosu ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Kenan Şereflioğlu'nun Düzcespor'un teknik direktörlüğüne getirildiği haberinin ardından, resmi açıklama Yılmaz tarafından yapılırken, Şereflioğlu ile birlikte yardımcı antrenörlük görevine kimlerin getirileceğide kesinlik kazandı. Başkan Mustafa Yılmaz, Teknik Direktörlüğü'nü Kenan Şereflioğlu'nun yapacağı Düzcespor'da, yardımcı antrenörlüğe Seçkin Asuk ve Emre Baykal'ın getirildiğini açıkladı. Takımın genel koordinatörlüğünü ise Abdullah Özenir yürütecek. Alt yapının başına getirilecek olan Tuğrul Duru ile görüşmelerin devam ettiğini açıklayan Yılmaz, şuan takımda 50 oyuncu bulunduğunu ve antremanlara başlandığını açıkladı.
Lige hazırlanmak için yoğun biçimde çalışılacağını söyleyen Yılmaz, bu oyuncularla ligde mücadele etmenin zor olacağını, bu nedenle büyük takımlardan futbolcu getirtmek için girişimlerde bulunulacağını bildirdi. Takımların kamplarda olması nedeni ile görüşmelerin gecikmeli yapılacağınıda belirten Yılmaz, öncelikle Boluspor'dan, Bursaspor ve Sivaspopr'dan futbolcu alınacağını ifade etti. Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'nunda, Trabzonspor'dan oyuncu almak için girişimleri olacağını anlatan Yılmaz, oluşturulacak olan yeni kadro ile lige daha iyi hazırlanılacağını dile getirdi.
Düzcespor'un federasyona olan borcunun ödenmesi Ya da azaltılması için kaynak bulunacağınıda sözlerine ekleyen Yılmaz, yönetim kurulması konusunda da aceleci davranmadıklarını, kayyum yönetiminde, yönetimi oluşturacak tam sayının gerekli olmadığını belirtti.