Çok kısa zaman içerisinde yapılan elemelere istenildiği tarzda hazırlanamayan Düzcespor B Genç Takımı'nın oyuncusu Sergen Zabunoğlu verilen şansı çok iyi değerlendirmeye çalışacak. Sıcağın etkisinin performansıda etkileyeceği düşünülürken, ancak aldığı son şansı çok iyi değerlendirmeyi hedefleyen Sergen ara vermeden çalışmalara başlayacak.

Ayrıca Sergen, Beşiktaş'ın B Takımının antremanlarına katılacak. Antremanlarda izlenilecek olan Sergen Ağustos ayının sonunda yine çağırılacak. Burada kendisine verilen şansı en iyi şekilde değerlendirip Beşiktaş'ın alt yapısına katılmaya çalışacak. Annesi Emine Zabunoğlu oğlunun hazırlıklarında her zaman olduğu gibi yanında olacağını ve elinden geleni yapmaya çalışacağını ifade etti.

Sergen bu sezon Düzcespor B Genç Takım'ında yaptığı maçlar sonunda play-offlar dahil olmak üzere namağlup şampiyon olan kadronun içinde yer aldı. Segen'in takıma olan adaptasyonu ve arkadaşları ile uyumu dikkati çekerken, ayrıca oyun sistemine de çabuk ayak uydurabilen oyuncu özelliğine sahip.