Düzcespor’un başarılı teknik adamı Mustafa Sarıgül basına  çok önemli açıklamalar yaptı. Aksaray Belediyespor maçı öncesinde oyun ve rakip ile ilgili sıkıntıların olduğu söylerken rakibin 4-3-3 sisteminde merkezi iyi kapatan bir takıma karşı oynayacaktık bunun bilinci ile geçişleri iyi yapmak topa hakim olmak boşlukları iyi değerlendirmekti dedi. Düzcespor teknik direktörü Sarıgül ikinci bölgenin başında bekleyip kaptığımız toplarda hızlı geçişle gol aramaktı nitekim ilk dakikalar zor oldu derken golü bulmamıza rağmen topa fazla sahip olamadıklarını biraz paniğe kapıldıklarını ifade etti.

Mustafa Sarıgül ikinci golü attıktan sonra daha çok pozisyonlara girdiklerini devre arasında topa daha çok sahip olmamızı geçişleri daha iyi yapmamızı daha cesur oynamamızı konuştuktan sonra ikinci yarıda maçın 4-0 olduğunu bu gollerden sonra oyunu tutmamız gerekiyordu bunu da yaptık dedi. Sarıgül oyuncularını mücadeleden dolayı kutlarım dedi.

Düzcespor teknik direktörü Mustafa Sarıgül Serik Belediyespor takımı topu kendisinde olmayı istediği aynı şekilde bizde bunu istediğimizi buna göre planlarının olduğunu Düzcespor olarak her maçtan puan veya puanlar almak zorundayız diye açıklamalarda bulundu.