Düzce Belediyespor basketbol takımı hafta sonu kendi evinde, Sakarya Kırkpınar takımını konuk etti. Rakibine ilk periyottan itibaren baskı kuran Düzce Belediyespor müsabakadan 95-61 galibiyet ile ayrıldı.
Bölgesel basketbol liginde başarıyla mücadele eden Düzce belediyespor sakarya kırkpınar belediyespor takımıyla yaptğı maçı 95-61 kazandı ve çıkışını sürdürdü.
Düzce Belediyespor: müsabakada Serhan, Orçun, Yağız, Dündar, Murat, Serhat, Berkay, Orhan, Ahmet, Murat, Anıl, Okan kadrosuyla yer alırken.
Konuk sakarya Kırkpınar Belediyespor: Murat, Semih, Kaan, Onur, Ahmet, Burak, İnanç, Umut, Batuhan, İkbal, Alper, Yiğit kadrosuyla mücadele etti.
Düzce Belediyespor geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyet sonrasında, bu hafta evinde komşu il Sakarya Kırkpınar Belediyespor'u ağırladı.
İlk periyotta Düzce Belediyespor rakibini iyice ezerek seriyi 14-0'a kadar getirdi. Bu seri sonunda mola alan Kırkpınar Belediyespor takımı aradaki sayı farkını azaltmaya çalışsada bunda başarılı olamadı. Orçun ve Okan'ın başarılı performansı ile sayılar üretmeye devam eden Belediyespor ilk periyodu 25-16 önce tamamladı.
İkinci periyottada üstünlüğünü sürdüren düzce belediyespor ilk yarıyı 20 sayıfarkla 50-32- 2. yarıda moralli giren temsilcimiz, üçüncü periyota da Okan ve Orçun'un üst üste sayılar bulması ile oyun disiplinini kaybeden Kırkpınar Belediyespor top kayıpları yaşamasıyla birlikte Oyuna tamamen hakim oldu ve aradaki farkı 47 sayıya kadar çıkartı ve 3.periyot 75-45 gençliksporun oldu.
Son periyotta maçın kontorolünü elinde buluduran düzce belediyespor müsabakayı 95-61 kazanmayı bildi ve maç fazlasıyla grupta yeniden liderlik koltuğuna oturdu.
Belediyesporun aldığı bu başarılı sonuçar bölgesel ligde olsa bile düzcenin yüzünü güldürüyor.