19 yeni dış  transfer yapıp  üç aşamalı  çalışma kampı ve yedi de hazırlık maçı oynayarak  2021-22 futbol sezonuna hazırlanan Düzcespor, 5 Eylül Pazar günü, 18 Temmuz Stadı’nda yapacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçı için idmanlarına devam ediyor.

3. Lig 2. Grup temsilcimiz Düzcespor, Şıralık’taki kendi tesislerinde Yavuz İncedal ve teknik ekibin gözetiminde pazar günü oynanacak ilk maçı için çalışmalarına devam ederken, Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında sahaya hangi ilk 11 ile çıkılacağı ise merakla bekleniyor.

Kırmızı- Lacivertli takım sezonun ilk maçına Teknik Sorumlu Yavuz İncedal’dan yoksun çıkacak. Zira İncedal, geçen sezon Düzce 18 Temmuz Stadında oynanan,  Aksaray spor play-off maçının ardından centilmenliği aykırı davrandığı gerekçesiyle bir maç takımının başında sahaya çıkamama cezası almıştı.

TRİBÜNLERE YÜZDE ELLİ KAPASİTE

Düzcespor- Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçında haftalar sonra stada TFF’nin pandemi tedbirleri gereği kapasiteye belirlenen oran olan tribün kapasitesinin yüzde 50’si oranında taraftar girebilecek. Bu taraftarlardan da en az iki defa aşı yaptırma şartı aranacak.  HES kodu  kontrol uygulamasını da Düzcespor’un görevlendirdiği kişiler  yerine getirecek.

Düzcespor- Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçının biletleri de bugün öğleden sonra Anıtpark girişinde bulunan Düzcesor Store de satışa çıktı. Satış sırasında, bilet alacak taraftarın en az iki doz aşı olması gerektiği de hatırlatacak. HES kodu uygulaması da stada giriş kapılarında yapılacak.  Düzcespor- Malatya Yeşilyurt Belediye maçının biletleri ise Kapalı Tribün 50 lira, Maraton Tribün 40 lira, Kale Arkası Tribün ise 30 lira olarak belirlenmişti.

HABER: Harun Can Şerbetçi