Düzce’nin BAL temsilcisi Beyköy Belediyespor, 2021-2022 futbol sezonunun 2. maçında, 7 Kasım Pazar günü saat 14.00’te Devrek Belediyespor ile Beyköy Stadı’nda oynanacak maçta seyircisiyle buluşacak. Çilimli Beldiyespor ile 7. Bölge, 2. Grup’ta yer alan Beyköy Belediyespor, Devrek Belediyespor karşısında 3 puan almayı hedefliyor. 

BEYKÖY SIKI ÇALIŞTI

İlk hafta maçında deplasmanda, Bakırköyspor karşısında 2-0 öne geçmesine karşın rakibin kazandığı 2 penaltıyı gole çevirmesiyle 2-2 berabere kalan Beyköy ekibi 1 puanla yetinmek zorunda kalmıştı. Düzce beraberlikle dönen Beyköy Belediyespor, Devrek maçı için Çağlar Kul ve İsmail Bektaş nezaretinde genç kadrosuyla hazırlıklarını sürdürdü.  Rakip Devrek Belediyespor ise ilk haftayı bay geçmişti.

HAFTANIN PROGRAMI

Lider Çilimli Belediyespor’un bay kalacağı 2. Hafta maçlarında tüm maçlar Pazar günü saat 14.00’ter başlayacak. Silivrispor, Beyköy’ün geçen haftaki rakibi Bakırköyspor’u ağırlayacak. Bir diğer maçta ise Zonguldak derbisinde Ereğli Belediyespor ile Kilimli Belediyespor karşı karşıya gelecek. Gruptaki bir diğer maçtaysa iki İstanbul takımı Maltepespor ile Beykoz 1908 kozlarını paylaşacak.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ