Aziziyespor’un ligden çekilmesinin ardından 12 takıma düşen Süper Amatör Küme’nin 7 Kasım’da başlayacak olan 2021- 2022 sezonun ilk maçlarının birçoğu, Nurettin Zafer Stadı’nda oynanacak.  Bu maçlarla ilk defa seyircinin karşısına çıkacak olan takımların hedefi, sezona iyi bir başlangıç yaparak galibiyet almak.

Süper Amatör Küme’de Aydınpınarspor, sezonun fikstür gereği bay geçirirken ligden çekilen Aziziyespor’un rakibi olan Kaynaşlı Belediyespor da ilk haftayı maç yapmadan geçirecek.  Diğer eşleşen takımlar,  7 Kasım Pazar günü daha önceden belirlenen saha ve saatlerde karşı karşıya gelecek.

SEZONUN AÇILIŞ MAÇLARI, NURETTİN ZAFER VE ŞIRALIK’DA

Düzce Süper Amatör Ligin ilk açılış maçında Hamidiyespor ile Cumayeri Belediyespor, Nurettin Zafer Stadı’nda karşılaşacak.  Bu maçın ardından yine Süper Amatör Kümenin ikinci maçında, Kirazlıspor ile Gölyaka Belediyespor, saat 15.00’te, Nurettin Zafer Stadı’nda kozlarını paylaşacak.

Süper Amatör Kümede diğer maçların sahaları ve saatleri ise şöyle: Kabalakspor- Düzce81Spor: Stat: Nurettin Zafer. Başlama saati: 17:00. Beçispor- Eminaçmaspor: Stat: Şıralık Stadı.  Başlama saati: 13:00.  Gümüşova Gençlikspor- Yığılcaspor: Stat: Gümüşova stadı. Başlama saati: 14:OO.