Düzcespor lider Anadolu Üsküdar deplasmanında 5-1 lik yenilgiyle döndü ve geride kalan +0 haftanın en farklı malubiyetini aldı
İstanbul Fatih Vefa Stadında oynanan maçı ev sahibi takımın 100 civarında Düzcespor'unda 50 kişilik taraftar grubunun yanı sıra her iki takımın başkan ve yöneticileri iye eski başkan ve yöneticilerde yakından takip ettiler.
Maç Cuma günü hayatını kaybeden ve dün toprağa verilen Düzscespor Eski Başkanlarından Cemil Şener anısına bir dakikalık saygı duruşu ile başlarken Düzcesporlu futbolcularda kollarına siyah bant takarak çıktılar.

Maça hızlı başlayan ev sahibi Anadolu Üsküdar takımı oldu ve üst üste geliştirdiği ataklarla Düzcespor kalesinde tehlikeleler yaratmaya başladılar.
Rakip takım aradığı golü maçın 10 dakikasında Caner Hüseyinle buldu ve 1-0 öne geçti.

Düzcespor beraberlik golü bulmaya çalışırken ilk golü sahibi Hüseyin 39. dakikada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti.

Bu gollerle ilk yarı 2-0 sona erdi ve ikinci yarıyada hızlı başlayan lider Üsküdar Anadolu takımı hiç susmayan taraftarlarının coşkulu tezahuratları arasında 57.dakikada Emin'in golüyle 3-0 öne geçti.
Üst üste gelen gollerle moral bulan yeşil beyazlı rakip Düzcespor ataklarına karşı koymaya çalışırken Kaptan Osman 61.dakikada takımının tek golünü kaydetti ve bu golle Düzcespor biraz umutlandı.

İlerleyen dakikalarda kısa sürelide olsa biraz canlanma götermeye çalışan Düzcespor kaleci Serdar'ın bundan önceki maçlara oranla gününde olmaması farkın açılmasına neden oldu ve rakip takım 80 dakikada Ozan'la durumu 4-1 yaptı


Kalan dakikalarda adeta rakibine teslim olan Düzcespor maçın sonlarına doğru kalesinde bir gol daha gördü ve bu sezonun en farklı yenilgisini aldı


Vefa Stadında oynan ve 5-1 Düzcespor'un yenilgisiyle biten maçın ardından rakip takım şampiyonluk şarkıları söylerken Düzcespor cephesinde ise alınan farklı yenilginin üzüntüsü vardı.
Düzcespor önümüzdeki hafta sonu kendi sahasında Kırıkkalesporu 2.yarının ilk maçında yine kendi sahısında İstanbul Maltepe takımını konuk edecek
Kırmızı lacivertlilerin ligdeki durumu bu iki maçada alınacak sonuçlara bağlı iki galibiyet puan durumunda rahatlamayı aksi sonuçlar ise tehlike çanlarının çalmasına neden olur.
Son günlerde radikal kararlar alacakları yönünde söylentiler çıkan Düzcespor yönetiminin bir an önce ekonomik sorunları çözmesi ve futbolcularında kafalarını rahatlatması gerekiyor.
birde kaleci Serdarı'n bu güne kadar oynadığı maçlardaki başarılı performansına ulaşması gerekiyor.
Düzcespor bundan önce oynadığı maçlarda rakiplerine bol bol gol şansı veriyor ancak kaleci Serdar her maçta yaptığı başarılı kurtarışlarla farkı önleyen isim oluyordu Üsküdar maçında formsuz olan Serdar'a çok iş düşünce fark kaçınılmaz oldu oysa Düzcespor Sezon başından bu güne nasıl oynuyorsa yine öyle oynadı rakibine çok pozisyon verdi ve rakip bu kez güçlüydü ve affetmedi varkda kendiliğinden geldi.