SEZONUN SONU YAKLAŞTIKÇA PUANLAR DA KIYMETE BİNİYOR

Covit19 tedbirleri nedeniyle sezon başından itibaren, bir defa geçerli olmak üzere 2. Amatör Küme ile birleştirilerek oynanmasına karar verilen  ve kar engeline takılarak bir hafta sonraya kaydırılan Düzce 1. Amatör Küme maçlarına, 19 Mart Cumartesi gününden itibaren devam edilecek. Üç ayrı grupta, 22 takımın, 11 maçta karşılaşacağı 1. Amatör Kümede sezonun da son haftalarına da gelindikçe, takımlar arasındaki puan mücadelesi kızışıyor. Üç ayrı grupta, küme düşmeme mücadelesi veren takımlar ile   sezon sonunda şampiyonluk ipini göğüsleyerek Süper Amatör Kümeye çıkmak isteyen takımların maçlarının oynandığı 1. Amatör Kümede her puan altın değerinde.

ÜÇ AYRI GRUPTA SÜPER AMATÖRE GÖZ KIRPAN TAKIMLAR ORTAYA ÇIKMAYA BAŞLADI

 1. Amatör Kümenin  son haftalarına gelindiği ise  A grubunda,  Kıyıköyspor 14 haftada  29 puanla liderliğini sürdürüyor. B grubunda ise 23 puanla Pırpırspor 1.sırada yer alırken, aynı puanla ve averaj farkıyla Çiftlik Gençlikspor 2. Sırada yer alıyor. C grubunun lideri ise 29  puan ve maç fazlasıyla  Koçyazıspor.

19 MART CUMARTESİ GÜNÜNÜN PROGRAMI

Düzce 1. Amatör Kümenin,  19  Mart Cumartesi günün maçlarının programı  ise şöyle:  Şıralık Sahası. Saat 13:30-  Elmacıkspor-  Kutluspor. Bahçeköy Sahası: Saat 14:00- Bahçeköyspor- Ağaköyspor. Beyköy Stadı: Saat 13:00- Beyköy Gençler Gücüspor- Koçyazıspor.

20 MART PAZAR GÜNÜNÜN PROGRAMI İSE ŞÖYLE

Düzce 1. Amatör Kümenin 20 Mart Cumartesi günün programı ise şöyle oluştu: Nurettin Zafer Sahası: Saat 12:00-  Düzce Başakşehir- Sancakspor.  Nurettin Zafer Sahası: Saat 14:00-  Çiftlik Gençlikspor- Pırpırspor. Nurettin Zafer Sahası: Saat14:00- Taraşspor- Hacıyakupspor. Nurettin Zafer Sahası: Saat 18-00- İçmelerspor-  Gümüşova Belediyespor.  Akçakoca Stadı: Saat 14:00- Dadalıspor- Yazıpınsrspor.  Gümüşova Stadı:  Kıyıköyspor- Dedelerspor.  Cumayeri Stadı: Saat14:00- Avlayanspor- Uluçınarlarspor. Gölyaka Stadı:  Düzce Gençlerbirliğispor- Kuyudüzüspor.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ