Düzce Süper Amatör’de Kaynaşlı ilçe sahasında oynanan Pandul İnşaat Elmacıkspor-Üçyolspor karşılaşmasında gülen taraf ev sahibi oldu. Müsabakanın ilk 10 dakikasında durum 3-0 olunca Pandul İnşaat Elmacıkspor bu skoru yeterli görüp küme düşmesi kesinleşen Üçyolspor karşısında kalan 80 dakika içersinde ayağa çok pas yaparak geçirdi.

Müsabaka sonunda açıklamada bulunan Pandul İnşaat Elmacıkspor başkanı Kadir Pandul rakipleri Üçyolspor’un zor şartlarda maçlara çıktığını hatırlatarak “Üçyolspor oyuncularını ve Üçyolspor Başkanı Tarık Keten’i kutluyorum.” dedi. Başkan Pandul amatör takımların durumunun günden güne kötüye gittiğini, buna yetkililerin bir çözüm aramasının daha doğru olacağını belirtti.

Üçyolspor başkanı Tarık Keten ise Başkan Kadir Pandul’a teşekkür ederken “Düzce’nin böyle başkanları kaybetmemesi gerekir.” ifadesini kullandı. Keten, “Kadir Başkanımız Düzce futboluna çok şeyler verdi; bundan sonra da Düzce futbolunun içinde kalmasının Düzce futboluna fayda getireceğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.