Düzcespor yeni yönetimi göreve gelir gelmez büyük işlere imza attı. İlk yarının sonlarında göreve gelen başkan Gökhan Kapoğlu ve ekibi ikinci yarının transfer ayında bütün takımı değiştirip üst liglerden oyuncular alıp Düzcespor bir üst lige taşımak için yoğun çaba harcadılar her idmanda ikinci Başkan Zekeriya Korkmaz takımın yanında olurken Başkan Gökhan Kapoğlu ve ekibi zaman zaman idmanları kaçırmamaya çalışıyorlar.



24 saatlerini Düzcespor’a harcayan Düzcespor Gökhan Kapoğlu ve ekibi bütün iç saha ve deplasmanlara giderken bu kareyi çok özlemiştik dedirttiler. Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu ve ekibi Düzce ilini tek yumruk yaparken taraftarsız olmaz diyen Başkan Kapoğlu ve ekibi Pazar günü oynanan Tokatspor Düzcespor maçında yine takımın yanında gözüktüler.




SIRA MÜLKİ AMİRLERDE
Spor çevresi Düzcespor sahip çıkan başkan Gökhan Kapoğlu ve ekibi her dakika Düzcespor yanlarında olduğunu söylerken bundan sonraki maçlarda sayın Valimizi Düzce Belediye başkanımızı ve vekillerimizi görmek istiyoruz dediler.

Spor çevresi Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetimi Düzcespor’a sahip çıktığı söylerken başkanımızın yanlarında olduğunu hissettirsinler bizler her yıl başkan aramak istemiyoruz diye ifadeler kullandı.

Spor çevresi ayrıca taraftar yönetim Düzce tek yumruk oldu. Sıra mülki amirlerimizde dediler. Spor çevresi Düzcespor için kalıcı çözümler mutlaka şart diye söylediler.