2015 tarihinde faaliyete geçen Şıralık sahasının soyunma odaları çok güzel ancak çevre düzenlemesinin olmaması Şıralık sahasının güzelliğini bozduğu söylendi.

Amatör takımların yöneticileri haber merkezimize şu açıklamalarda bulundu: “Bu kadar güzel soyunma odalarının olduğu yer böyle berbat olmamalı çevre düzenlenmesi hiç yok. Geçen sene çevre düzenlenmesi başlamıştı ama yağmurlar başlayınca bu çalışmalar durdu.”

Amatör takımların yöneticileri sahanın çevresi çok kötü durumda, çamur ve taş dolu ile dolu olduğunu söylerken bu düzenlemenin bir an önce yapılması gerektiğini, Düzce’ye hiç yakışmadığını belirttiler.

Amatör takımların yöneticileri ise Şıralık sahasının çevre düzenlenmesinin çok önceden olması gerektiğini söylerken 2017 tarihine kadar bu düzenlemenin olmaması kimin suçu diyerek sitem ettiler. Amatör takımların yöneticileri 1 No’lu sahasının telleri ve zeminin çok kötü olması nedeni ile burada maçlarımızı oynayamadıklarını söylerken, “Bu sahayı gören, bakan yok atıl vaziyette duruyor. Bu sahanında yenilenmesi gerekiyor ama ilgilenen yok.” diye feryat ettiler.