Düzce süper amatörde şampiyonluk mücadelesi veren Sivrikaya Sinerjispor, Gölyakaspor önünde 2-0 mağlup durumdayken müsabakayı son anda kazanmayı bildi. Müsabaka Gölyaka ilçe sahasında oynandı.Maça Sivrikaya Sinerjispor savunmasını öne çıkartarak başladı.Gölyakaspor kendi sahasına çekilerek kontradan ileriye çıkmaya çalıştı.12.dakikada ani bir atak geliştiren Gölyakaspor Oktay ile 1-0 öne geçmeyi başardı.Kalesinde golü gören Sivrikaya Sinerjispor hücum oynarken 39.dakikada Gölyakaspor savunmadan hızlı çıkarak Ferdi ile durumu 2-0 yaptı.ilk yarı Gölyakaspor'un 2-0 galibiyeti ile bitti.

 

İkinci yarıda Sivrikaya Sinerjispor atak üzerine atak oynamaya başladı. İkinci yarının başında 48.dakikada Burak ile farkı bire indirdi.55.dakikada Osman Sivirikaya Sinerjispor takımının beraberlik golünü attı. Beraberlik golünden sonra Sivrikaya Sinerjispor oyunu tamamen karşı kaleye yıkmayı başardı. Müsabaka böyle bitecek derken günün başarılı ismi Burak, 90.dakikada Sivrikaya Sinerjispor'un galibiyet golünü atıp durumu 3-2 yaptı. Uzatma bölümlerinde başka gol olmayınca müsabakayı Sivrikaya Sinerjispor maçı 3-2 kazanmayı bildi. Maçtan sonra Çilimli maçından gelen beraberlik haberi Sivrikaya Sinerjispor oyuncuları tarafından sevinç ile karşılandı.

 

Çilimli Belediyespor- Düzce Belediyespor: 1-1

Düzce süper amatörde şampiyonluk mücadelesinde Sivrikaya Sinerjispor ile berabere kalarak büyük bir avantaj elde eden Çilimli Belediyespor, kendi evinde oynadığı Düzce Belediyespor müsabakasında 1-1 berabere kalarak avantajını yitirdi. Müsabaka, Çilimli ilçe sahasında oynanırken maça iki takımda istekli ve arzulu başladı.

  3.dakikada Düzce Belediyespor ani bir atak sonucunda çok güzel bir gole imza atarak Çilimli Belediyespor önünde 1-0 öne geçti.Şampiyonluk adayı, Çilimli Belediyespor kalesinde golü görünce şok oldu.13.dakikada sağ taraftan yapılan atak sonucunda Bayram ile Çilimli Belediyespor durumu 1-1 yaptı.Bu golden sonra rakibine şuursuz baskı kuran Çilimli Belediyespor ,Düzce Belediyespor savunmasını aşamadı.35.dakikada Çilimli Belediyespor‘un kullandığı korneri Düzce Belediyespor savunması uzaklaştırdı.42.dakikada kullanılan serbest vuruşu, kaleci Oğuzhan çıkıp aldı.İlk yarıda başka gol olmayınca devre 1-1 sona erdi.

 

İkinci yarıda Çilimli Belediyespor atak futbol oynamaya çalıştı 52.dakikada kullanılan korneri günün başarılı kalecisi Oğuzhan uzaklaştırdı.62.dakikada Çilimli Belediyespor‘un ceza sahasının üzerinden kullandığı serbest vuruş, üsten auta çıktı.65.dakikada Düzce Belediyespor’un organize şekilde atağına rağmen ikinci golü atamadı.75.dakikada sağ taraftan ani bir top yakalayan Düzce Belediyespor oyuncusu Mustafa, ceza sahasına girdiğinde topu arkadaşına al at demesine rağmen Düzce Belediyespor oyuncusunun vurduğu top direkte patladı.82.dakikada Çilimli Belediyespor rakip ceza sahasında oluşan karambolde, topa dokunamayıp bir golden oldu.88.dakikada Düzce Belediyespor yine kontra çıktığı topta golü atamadı. Maçın hakemi müsabakada 5 dakika uzatma gösterse de, Çilimli Belediyespor oyuncularının telaşı gol getirmedi. Maçın son düdüğü ile müsabaka 1-1 sona erdi. Çilimli Belediyespor bu beraberlik ile şampiyonluk yarışında büyük yara aldı.

 

Spor servisi