Temsilcimiz Düzcespor Sultanbeyli Belediyespor karşısında zaman zaman iyi oyun ortaya koyarken taraftarlar eski Düzcespor’u izleme fırsatı buldular. Düzcespor sahaya ilk kez tam kadro sahada yer aldı.

Düzcespor kalede Orhan savunmada Enver, Mutlu, Onur, Abdullah orta sahada Bulut, Sıddık, Yusuf sağ kenarda Metin sol kenarda Nevzat ileri uçta Ömer Faruk şeklinde yer aldı. Düzcespor ilk dakikalarda sağ bek Enver ve sol bek Mutlu ile yüzde yüz golleri kaçırırken gol ilk yarının son bölümünde Nevzat’ın arka direğe ortasına Yusuf’un sadece dokunuşu kalıp Düzcespor 1-0 öne geçti.

Düzcespor Bulut’un geri dönmesi ile daha çok pas yaparken final paslarında başarısız oldu.Düzcespor Sultanbeyli karşısında daha istekli ve iştahlı gözükürken ilerisi için umut verdi. Düzcespor savunması rakibe hiç pozisyon vermezken geri hattımız mükemmele yakın oyun ortaya koydu. Sağ bek Enver ve sol bek Mutlu ileri uça çok katkı verirken savunmanın merkezinde oynayan Onur ve Abdullah tecrübesi ve diriliği ile ön plana çıktı.

Orta sahada Bulut oyunu bir ekstra şefi gibi topun ve atak geliştirmede başrolü oynarken Sıddık ve Yusuf Bulut’a ayak uydurdular. Sağ kenarda oynayan Metin gerçek kimliğini ortaya koyarken rakip savunmayı dağıttı. Nevzat diğer maçlara nazaran iyi olduğu daha çok çalıştığını gösterdi. Ömer Faruk (Covid 19) hastalığı nedeni ile güç kuvvet olarak biraz geri gitmiş ama topu tutması arkadaşlarının çoğalmasını sağladı.

Ömer Faruk kuvvet olarak hazır olması halinde hem kendisi hem de Düzcespor’a fayda getirecek. Düzcespor Sultanbeyli Belediyespor karşısında iyi oyun ortaya koyarken tek eksiğin final paslarında doğru yere ve kişiye topu verememesi oldu.