3. Lig, 2. Grup’ta yer alan ve 2021-2022 Futbol Sezonu’nun 18 maçlık ilk yarısını İskenderunspor’un 1 puan önünde tamamlayan Düzcespor’un 1 Ocak’ta başladığı Antalya Belek’teki 10 günlük kampı, 9 Ocak Pazar günü, 2. Lig ekiplerinden 1461 Hekimoğlu Trabzon maçının ardında sona ereceği ifade edildi.

Düzcespor’da transfer edilen 4 yeni futbolcuya da 1461 Hekimoğlu Trabzon maçında kadrosunda yer verileceği ve böylece Düzcespor’un ikinci yarı da sahaya süreceği ideal kadrosunun netleşeceği kaydedildi. Düzcespor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur’da Hekimoğlu takımıyla deplasmanda karşılaşmış ve penaltılarla kupaya veda eden taraf olmuştu.

DEPLASMAN HAZIRLIĞI ŞIRALIK’TA DEVAM EDECEK

Antalya’daki kamp dönemini bu hazırlık maçıyla tamamlayacak olan Düzcespor, ikinci yarının ilk maçında, 16 Ocak Pazar günü, Malatya Yeşilyurtspor ile yapacağı zorlu maç deplasman karşılaşmasının çalışmalarını Şıralık’taki kendi tesislerinde sürdürecek. 10 günlük kamp döneminde, Ofspor ile bir hazırlık maçı da yapan ve rakibine 3-2 yenilen Düzcespor, ikinci yarı hazırlıklarını Teknik Direktör Yavuz İncedal nezaretinde sürdürmüş, bir yandan da transfer çalışmalarına ağırlık vermişti

TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR

İkinci yarı öncesinde şampiyonluk yarışının kızışacağını hesaba katarak kadrosunu güçlendirme yoluna giden Düzcespor yönetimi kamp süresince, gerekli olan mevkilere için, biri kiralık 4. transfer gerçekleştirdi. Düzcespor, bu transfer döneminde forvet bölgesini, Pazarspor’dan 23 yaşındaki Onur Civelek ile Sivas Belediyespor’dan, 31 yaşındaki Timur Kosovalı ile güçlendirdi.

Ankaraspor’dan orta saha oyuncusu Semih Üstün de kiralık olarak kırmızı lacivert renklere bağlandı. Son olarak da,3. Lig takımlarından  İçel İdmanyurduspor’dan savunma oyuncusu 24 yaşındaki  Halil İbrahim Keleş’i transfer eden Düzcespor’da yönetimin 5. transfer için bazı futbolcularla görüşme halinde olduğu ve en geç 15 Ocak tarihine kadar bu transferinde sonuçlanacağı ifade edildi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ