Düzce Süper Amatör Küme’nin normal sezonun son maçları, bu hafta sonu oynanacak. Bu hafta sonu oynanacak 6 maç sonunda bazı takımlar play off grubunu garantilese de, puan cetvelindeki sıralamaları netleşmiş olacak. Süper Amatör Küme’nin her iki ayrı grubunda play out oynayacak takımların da netleşeceği hafta sonu maçlarının programı belli oldu.

A grubunda,  24 puanla play off’u garantileyen Cumayeri Belediyespor ile 16 puanla 2. sırada yer alan Gölyakaspor, Cumayeri Stadı’nda, 8 Ocak Cumartesi günü, saat 14.OO’te karşılaşacaklar. Bu maçın sonucu Gölyakaspor için önem taşıyor. A grubunda diğer bir maç ise,14 puanla play off grubunu zorlayan ve 3. sırada yer alan Kirazlıspor ile sıralamanın en altında bulunan Gümüşova Gençlikspor arasında oynanacak.

Bu grupta play off için iddiasını sürdüren ve son haftalara kadar mücadeleyi bırakmayan ve Kirazlıspor’un 1 puan gerisinde 4. sırada yer alan Yığılcaspor, bu sezonda istenileni vermeyen Hamidiyespor ile oynayacak. Bu maç,  9 Ocak Pazar günü, Şıralık Futbol Sahası’nda,  saat: 14.00’te oynanacak. 

B GRUBUNDA HER TAKIMIN YERİ NETLEŞECEK

B grubunda da hafta sonu üç maçla normal sezon son bulacak.  Bu grupta,  lider Düzce81 Yıldızspor ile averaj farkı ve 23 puanla 3. sırada yer alan ve play off’u daha önce garantileyen, Aydınpınarspor’un maçı var. Bu maç,  9 Ocak Pazar günü, Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, saat 16.00’da başlayacak.

Bu grubun diğer bir maçı ise play off’u garantilemiş olan ve 23 puan ve averaj üstünlüğü ile 2. sırada yer alan Kaynaşlı Belediyespor ile Beçispor arasında oynanacak. Maç, 9 Ocak Pazar günü, Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, saat 12.00’de başlayacak.  Bu grupta 8 Ocak Cumartesi günü, Nurettin Zafer Futbol Sahası’nda, saat 17.00’de play out oynayacakları belli olan Kabalakspor ile Eminaçmaspor,  maçı var. Bu grupta ligden çekilen Aziziyespor ligden düşmesi kesinleşen tek takım olmuştu.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ