Düzcespor, tecrübeli teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç ile yolları ayırdı. Edinilen bilgilere göre sözleşmenin karşılıklı olarak feshedildiği öğrenildi. Düzcespor yönetim kurulu sezona Mustafa Sarıgül ile sezona başlarken Mustafa Sarıgül 5 maçta 9 puan topladı. Başarısız bir grafik çizdiği gerekçesiyle gönderilen Mustafa Sarıgül’ün yerine haklı olarak deneyimli ve tecrübeli denilen Mustafa Kemal Kılıç takımın başına getirildi.

Tecrübeli teknik adam Kemal Kılıç, çıktığı maçlarda 8 galibiyet 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı. Düzcespor’un 2-3 haftadır istikrarsız bir futbol sergilemesi nedeniyle Düzcespor Kulübü ve Mustafa Kemal Kılıç arasında sözleşme karşılıklı olarak feshedildi.

DÜZCESPOR'DAN AÇIKLAMA GELDİ!

Teknik direktör Mustafa Kemal Kılıç'ın ayrılığıyla ilgili Düzcespor Kulübü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Futbol takımımızın teknik direktörlüğünü yapan Mustafa Kemal Kılıç ile karşılıklı anlaşılarak yolları ayırma kararı alınmıştır. Kulübümüze imza attığı ilk günden itibaren hedefini ‘şampiyonluk’ olarak belirleyen ve bu hedef doğrultusunda var gücüyle çalışan Mustafa Kemal Kılıç'a, kırmızı-lacivertli armamız altında teknik direktörlük kariyerindeki katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyor, kariyerinin geri kalan bölümünde başarılar diliyoruz.”