YAZ OKULLARI TÖRENLE AÇILACAK

32 branşta, 10 bin sporcuyu hedefleyen bu sezonki, Yaz Spor Akademisinin  kayıtlarının  yoğun ilgi nedeniyle dolduğu gözlendi. İstek üzerine bazı branşlarda  yedek kontenjan açıldı. Yaz Spor Akademisi 20 Haziran’da yapılacak  törenle kurslarına başlayacak. Kurslara kayıt için Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Düzce Belediyesinin internet sayfasından başvuru yapılıyor.

Yaz Spor Akademisine  Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenör ve tesis konusunda yardımcı olacak.  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile  Düzce Belediyesi de malzeme ve antrenör konularında ortak hareket edecek.

7-18 yaş arası çocuklar ve engelli bireyeler  için ücretsiz düzenlenen Yaz Spor Akademisinde, Atletizm, Atıcılık, Badminton, Basketbol, Bilardo, Bisiklet, Bocce, Boks, Cimnastik, Çim Hokeyi, Eskrim, Futbol, Geleneksel Türk Okçuluğu, Güreş, Halter, Hentbol, Judo, Karate, Kick boks, Masa Tenisi, Muay Thaı  Okçuluk, Oryantiring, Satranç, Tekvando, Tenis, Voleybol, Wushu, Yüzme ve Bedensel Engelliler Okçuluk ile Engelli Yüzme olmak üzere toplam 30 branşta 60 antrenör ile eğitim verilecek.

Haber: Öncü Spor servisi