Düzce üniversitesi Gölyaka Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı spor camiasının önemli isimlerinin katılım gösterdiği “ Spor ve Medya” konulu panel düzenlendi. Düzce Üniversitesi Konferans salonunda yapılan Panele öğrencilerden katılımın az olduğu gözlemlendi. Gölyaka Meslek Yüksek Okulu Müdürü Necmi Aksoy’un açılış konuşmasıyla başlayan panelin moderatörlüğünü öğretim görevlisi Nurgül Soydaş yaptı.
Balıkesirspor Teknik Direktörü İsmail Ertekin ve Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu’nun yeraldığı panelde geçmişten günümüze, hem sporun medyaya, hem de medyanın spora etkisi anlatıldı.

 

 

 

Haberlerden canım çok yandı


Eski Merkez Hakem Kurulu Başkanı Mustafa Çulcu hakemliğe nasıl başladığını ve başarı öyküsünü paylaştı. Çulcu, Geçmişte basından çıkan haberlerden canının yandığını, eleştirilen eğitici ve öğretici olmasından yana olduğuna dikkat çekti.

 

 

Basının gücünün çok yüksek olduğuna ifade eden Çulcu, eleştirilerin yapıcı ve sağduyulu olması gerektiğini dile getirdi. Çulcu, günümüzde bazı spor programlarının Çadır tiyatrosuna çevrildiği eleştirisinde de bulundu. Panelde Ertekin ve Çulcu öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı.

 

 

Haber;S.Kaşkır