Düzce sporseverleri pazar günü Şıralık’a gelerek Çilimli Belediyespor’a destek vermeye çağıran Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz “ Biz hafta sonu oynayacağımız Serdivan maçında takımımıza güveniyoruz. O maçtan da galip ayrılacağımıza inanıyorum.   İnşallah Pazar günü hem şehirlilerimizi ve tüm halkımızı Çilimli spora desteğe bekliyoruz “ dedi. 

Çilimli Belediyespor teknik direktörü Nedim Akbulut Düzce’deki maçlarda arzuladıkları seyirciyi göremediklerini belirterek ” Serdivan maçı bizim için çok önemli bir maç. Serdivan bizim bir üstümüzde yer alıyor. Yenersek altımıza alacağız. Serdivan maçını izledim dört tane attı iyi bir takım. Maçlarımızda pek seyirci bulamıyoruz. Düzcespor’un bu hafta cezalı olması sebebiyle, Düzcespor taraftarını bizim maçımıza bekliyoruz. Kalabalık bir seyirci ortamıyla rakibimizi yenersek üst sıraları kovalarız diye düşünüyoruz. Takımda sakat cezalımız yok ancak bir iki tane gribal enfeksiyonlu oyuncumuz var maç saatine kadar onlarda düzelecek” dedi.

Çilimli Belediyespor Kaptanı Önder Düzce’ye ikinci bir profesyonel takım kazandırmak için gayret ettiklerini belirterek “  Biz Çilimli Belediyespor olarak her maçı tek tek düşünüyoruz. Düzce’ye ikinci bir profesyonel takım kazandırmak için gayret gösteriyoruz. İlk hedefimiz BAL’da kalmak olmaktı ancak bu haftadan sonra yukarıyı hedefliyoruz. İnşallah hedefimiz doğrultusunda gelişmeler olur. Bu sene olmasa bile seneye bir profesyonel lig takımı kazandırmak için çalışıyoruz”  dedi.

Stoper Miktat Çilimli Belediyespor maçtan maça takımın daha iyi performansa gösterdiğini savunarak “ Serdivan maçı ile ilgili olarak da her maça galibiyet için çıkıyoruz. Maçtan maça da daha iyi oluyoruz. İkinci yarıya biraz şansızlıkla puan kaybıyla başladık bu hafta inşallah düzelteceğiz. Bu maçtan sonra yükselişe geçeceğiz inanıyorum. Bu hafta Serdivan’ı yeneceğiz inşallah” dedi.