Öncü TV’nin ekran klasiği Sportmence,  salı yine Ramazan’a özel saat 21.00’de başlayan dopdolu bir bölümle izleyicisini ekrana kilitledi. Usta gazeteci Harun Can Şerbetçi’nin sunumuyla canlı yayınla ekrana gelen programa Düzcespor Eski Genel Kaptanı ve EVCEK Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muharrem Özçifti ve Düzce Postası gazetesi yazarı gazeteci Metin Köseer konuk oldu.
“DÜZCESPOR, ÜZERİNE OYNANAN OYUNLARI EZDİ GEÇTİ” 
Düzce Postası Yazarı Gazeteci Metin Köseer Düzcespor’un Bayrampaşaspor  maçı galibiyetini ve son haftalarda elde edilen başarılı sonuçları değerlendirerek, “Düzcespor şampiyonluğa gidiyor diyorduk. Üzerine oyunlar oynanıyor derken, hepsini ezdik geçtik. Hepsine dersini verdik, ezdik geçtik. İki maçta alınan sonuçla işte ortada.  Düzcespor işte bu. Bayrampaşa maçında takım ölü taklidi yaptı. İkinci yarı uyanarak tıkır tıkır oynadık. Rakibi uyuttuk golleri attık. Artık şampiyonluğun bir “n” harfi eksik. Karakoçan maçını alırsak deplasmanda, ardından kendi evimizde oynayacağımız İskederunspor maçında o eksik harfi de tamamlarız.” dedi.
“TARAFTARDAN ALLAH RAZI OLSUN”
Köseer, taraftarın maça gösterdiği ilgiliye de değinerek, “Taraftarımızdan Allah razı olsun. Tüm tribünler doluydu. Ben sezon başında dedim, bir takım başarıya giderse taraftar da peşinden gider. Bir takım şampiyonluğa gidiyor, 1. Lig şampiyonluk derken,  bu taraftar takımının peşinden gider. İşte olay bu.” dedi.  
“HERKES TAKIMA SAHİP ÇIKSIN”
Düzce Postası yazarı Metin Köseer programda Düzcespor şampiyonluğa gittiğini ama tüm yükün, başkan ve yönetimin sırtında olduğunu ifade ederek bu konudaki görüşlerini şöyle dile getirdi: “Düzcelilere sesleniyorum herkesin bu şampiyonlukta tuzu olsun. Ya maraton 30 lira. Verin parayı destek olun. Bakın kulağımıza gelen duyumlar var. Bazı kapı görevlilerinin biletsiz seyirciyi içeri alıyorlar diye duyumlarımız var.  Bu olmasın. Herkes destek olsun. Herkesin bu şampiyonlukta tuzu olsun. 30 liranız mı yok? Ya hu, Düzcespor’un başka geliri yok. Yapmayın arkadaşlar, verin parayı girin.” 
“ÖNÜNE GELEN AHKÂM KESMESİN”
Bazı kişilerin bilip bilmeden, orada burada Düzcespor için ahkam kestiğini söyleyen Köseer, “Biz bu işlere yıllarımızı verdik. Ama bazıları daha Düzce’ye yeni gelmiş ahkâm kesiyorlar. Sanki Düzcespor’a yıllarını vermiş. Biz yıllarımızı verdik. Siz işinize bakın. Bizim bu takım için nasıl mücadele ettiğimizi herkes bilmez. Ne zaman Düzceli oldunuz da orada burada laf ediyorsunuz?  Herkes Düzcesporlu olmaz. Herkes Düzcespor’u seviyor, ama laftan başka bir şey yapmayanlar var.” şeklinde konuştu.  

“HER ŞEY İYİ GİDİYOR, DAHA NE OLSUN?”
Düzcespor’un eski genel kaptanı Muharrem Özçifçi’de Düzcespor’un  Bayrampaşaspor maçında sezonun en iyi futbolundan birini oynadığını, bu galibiyetle 15 haftada 15 galibiyet alarak iç saha yenilmezliğini sürdüğünü hatırlattı. Özçiftçi, Bayrampaşaspor maçında seyirci rekoru kırıldığını da ifade eden Özçiftçi, “Bayrampaşaspor maçında tribünler ful, tezahürat güzel, her şey güzel. Galibiyet güzel.  Bir de Çarşambaspor, İskenderunspor’u yendi,  galip geldi. Fark 9 oldu. Daha ne olsun” dedi. 
“81 PUANLA ŞAMPİYONLUK ANLAMLI OLUR”
Kendisinin bir önceki programda yaptığı tahminde,  Çarşambaspor’un son şansı dediğini hatırlatan Özçiftçi, “Bu takım bizi de yenmişti. İskenderunspor’u da yendi. Şansını bir sonraki maçlara bıraktı. Bu sonuç bizim de işimize yaradı. Çarşambaspor böylece adaletli davrandı. ” şeklinde konuştu.  
Eski genel kaptan Özçiftçi,  programda  sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki hafta sonu,  Düzcespor’un  Elazığ Karakoçanspor maçı var.  Bu maçtan galibiyetle dönersek,  sonra, İskenderunspor maçı 12 Nisan Çarşamba günü Düzce’de. Yine enfes bir taraftarı desteği ve son haftalardaki başarılı sonuçla galibiyet alırsak geriye 4 maç kalıyor.  Bu galibiyetle İskenderunspor ile 11 puan fark oluyor.  Kalan 4 maçta 1 puan alırız galiba. İskenderunspor maçında tur atarız diye düşünüyorum.  Toplam 81 puanla şampiyon olursak, çok anlamlı olur. Takımımız çok formda. Futbolcularımız hepsi iyi. Hepsi şampiyon olmanın bilincindeler. Bu güzel sonuçlar için hepsini kutlarız. Teknik heyeti, yönetimi kutlarız. Başarı el birliği ile oluyor. Düzcespor’da artık böyle bir ortamda oluştu, başarı geldi. Bu iş bitti Allah’ın izni ile.”
Öncü Spor Servisi