Spor referans programı Öncü TV’nin bir ekran klasiği Sportmence de yine spora dair konuşulmayan kalmadı.

Usta gazeteci Harun Can Şerbetçi’nin hazırlayıp sunduğu Sportmence’nin pazartesi günü ekrana gelen bölümüne Düzce’de spor deyince akla gelen ilk isimlerden olan Düzcespor Eski Genel Kaptanı ve EVCEK Yaşam Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Muharrem Özçifti ile Düzce Damla gazetesi yazarı gazeteci Kenan Işık konuk oldu.

İlgiyle izlenen programda 3. Lig 2. Grup’ta şampiyonluk iddiasıyla yola çıkan Düzcespor’un ilk haftayı lider kapatmasının ardından bay geçtiği 2. hafta maçları değerlendirildi. Programda Düzce’de spora ve Düzcespor’a dair pek çok konu masaya yatırıldı.

Şerbetçi ve konukları yılların birikimiyle harmanladıkları çarpıcı yorumlarını izleyiciye aktardı. Yıllardır spor camiasının içinde olan deneyimli isimler izleyicilere spor nostaljisi yaşattı. Düzden bugüne Düzce’de spor namına önemli isimler anılırken Düzcespor’un mazisi de konuşuldu.

Harun Can Şerbetçi'nin hazırlayıp sunduğu Sportmence her pazartesi günü saat 20.00'de birbirinden özel konuklarıyla canlı yayınla izleyicileriyle buluşmaya sezon boyunca devam edecek.