Yoğun kar yağışı sonucu 70 santimetreye yaklaşan kar kalınlığı ile kaplanan Düzce Şehir Stadında kar temizleme çalışmaları başlatıldı.

Stadın karla kaplı olması nedeniyle hafta sonu oynanacak olan Kırıkkale maçının hazırlıklarını Öncü Spor Tesislerinde yaptığı çalışmalarla sürdüren Düzcespor çift kale çalışmasını halı sahada sürdürdü.

Şehir Stadını Pazar gününe hazır hale getirmek amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü kar temizleme çalışmalarını başlattı.

İl Müdürü Korhan Öztekin, “Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'dan eleman talebimiz oldu ve Başkanda ekiplerini göndererek çalışmaların başlamasını sağladı.
Şuandaki çalışmalarımızla stadı pazar gününe yetiştiririz ancak kar yağışı yoğun bir şekilde devam ederse sıkıntı yaşanabilir. Meteorolojiylede görüşmelerde bulunduk. Hafta sonuna kadar önemli bir kar yağışı beklenmiyor. Bu nedenle şehir stadı pazar gününe hazır olur “dedi.

Stadın açık trübün yapımıyla ilgili çalışmalarınada değinen Özktekin, “Genel Müdürlükten teknik elemanlar geldi. İncelediler. Bu hafta içinde yeniden geleceklerdi ancak kar yağışı nedeniyle gelemediler. Önümüzdeki hafta gelip son kararlarını verecekler ve Milletvekilimiz ile Belediye Başkanımızın girişimleriyle aktarılan kaynak sayesinde çalışmalarımız başlayacak, kısa zamanda bitirmeyi planlıyoruz” dedi.