Yapılan 32 milyonluk yatırımda Düzce Stadyumu olmazken yatırımın içinde eksiklikler olduğu görüldü. Düzce ilinin merakla beklediği stadyumun olmadığı haberini alan Düzcespor, kamuoyu yapılması planlanan Gençlik Merkezi binalarının fazla olması kafaları karıştırdı.

Spor kamuoyu Gençlik Spor Bakanlığına verilen bilgilerin yanlış olduğu Düzce ilinde birçok eksikliklerin olduğunu bu eksiklikleri Gençlik ve Spor Bakanlığına bildirilmeği ve iyi tespit edilmediği görüşü hakim.

YAPILACAK YATIRIMLAR

Protokoller kapsamında Düzce merkez ile ilçeler Çilimli, Akçakoca, Cumayeri, Gölyaka ve Yığılca'da yapılacak toplam 32 milyon TL tutarındaki yatırımlar ise şunlar:

“1 adet nizami sentetik çim yüzeyli futbol sahası, 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu yapımı, 5 adet gençlik merkezi yapımı, 5 adet cep gençlik merkezi yapımı, bireysel sporlar için 5 adet cep spor salonu yapımı, 1 adet tenis kortu yapımı, futbol sahası ve stadyumdan oluşan 2 adet spor tesisinin bakım ve onarımının tamamlanması yatırımların hayata geçirilmesi.”

EKSİKLİKLER

1- Düzce Stadyumu.

2- Düzce Kalıcı Konutlara spor alanlarının olmaması.

3- Düzce ilinde bulunan mahallelerin semt sahalarının eksikliği.

4- Düzce merkezde kapalı salon eksikliği.

5- Gümüşova, Gölyaka ve Beyköy sahalarının ışıklandırma eksikliği.

6-Şıralık 1 nolu sahanın atıl vaziyette bekletilmesi.

Düzce Nurettin Zafer sahası ve Şıralık 2 nolu sahaların ışıklandırmanın yetersizliği Gençlik Spor Bakanlığına bildirmediği görüldü. Spor kamuoyu bu kadar eksik varken neden bu eksiklikler bildirilmeği bilinmiyor. Yapılacak yatırımlarda iki spor tesisinin bakım onarım yapılacağı ise kafaları karıştırdı.