Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 2 Lige yükselen şampiyon Düzcespor’un maçlarını oynayacağı stadyum projesi ile ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Özlü, Düzcelilerin istediği ve kente yakışır bir stadyum için Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu ziyaret ederek, destek istedi.

Ankara’da bir dizi temasta bulunan Başkan Özlü, Düzce’nin stadyum projesi için de sporun en tepesindeki isimle bir araya geldi. Özlü, görüşmeden yedek stat ve ana stat ile ilgili destek alarak Düzce’ye döndü.

Şehre yakışır bir stadyum yapılacak

Şıralık Spor Kampüsünde Düzce Belediyesi tarafından inşa edilen 6 Bin 750 kişilik yedek stat için bakanlık desteğini aldıklarını açıklayan Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu makamlarında ziyaret ettim. ‘Spor Şehri Düzce’ için; Şıralık Spor Kampüsü içinde Belediyemizce inşa edilmekte olan 6 bin 750 kişilik "Yedek Stat"a destekleri ve 10 bin 81 kişilik "Şehir Stadı Projesinin" Yatırım Programına alınmasına onayları sebebi ile şükranlarımı sunuyorum. Hemşehrilerimin stadyum ve yedek stat ile ilgili beklentilerini biliyoruz. Bunun için de tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Sporda yükselişe geçen Düzce’mize yakışır stadyumun yükselmesine az kaldı” ifadelerinde bulundu.