İlimizi 2 sezondur başarılı bir şekilde temsil eden ve rakipleri ile başa baş oyun ortaya koyan Çilimli Belediyespor hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Çilimli Belediyespor çalışmalara hemen başlarken statünün açıklanmasını bekliyor.

Başarılı Teknik Adam Nedim Akbulut yaptığı açıklamada “statünün nasıl olacağını beklediklerini, 10 gün aradan sonra tekrar idmanlara başladıklarını söylerken, takımına güvendiğini” söyledi. “Akbulut ligler başlamadan 2 hazırlık maçı oynamak istediklerini söylerken, verdiğimiz 10 günlük ara bizi biraz geriye götürdü, yapacağımız çalışmalarla bunu kapatmamız gerekiyor” dedi.

 STATÜ MERAKLA BEKLENİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Bölgesel Amatör küme statüsünü bu hafta sonuna kadar açıklaması beklenirken grupların nasıl olacağı merak konusu. TFF oynanacak maçları deplasmanlı ya da her grubu bir ilde tutarak oynatmak düşüncesinde olduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bölgesel Amatöre giren takımların sayısının son olarak 102 olduğu öğrenilirken, TFF ‘nin her 30 takım içinden 1 takımın 3.lige çıkacağını açıklamıştı.