Düzce Belediyespor-Sivrikaya Sinerjispor
Düzce Belediyespor bütün genç oyuncularını Düzcespor U 19 takımına vermesinden dolayı fazla hazırlanamadı Sivrikaya Sinerjispor ise hazırlıklarını uzun zamandır yapmakta olup bu müsabakanın favorisi Sivrikaya Sinerjispor bünyesinde çok tecrübeli oyuncular bulundurmakta Pazar günü Nurettin Zafer stadında oynanacak bu müsabakayı Sivrikaya Sinerjispor kazanır.

Kaynaşlı Belediyespor-Bahçeköyspor
Ligin iyi takımlarından Kaynaşlı Belediyespor bir çok oyuncuyu kadrosuna kattı.Hazırlıklarını topuk yaylasında yapan Kaynaşlı Belediyespor bu maçı rahat kazanacak güce sahip Bahçeköyspor ligin mütavazi takımlarından bir çok oyuncusu kendi köyünden olup bu deplasmanda işlerinin çok zor olduğunu kendileride bilmekte Bahçeköyspor bu deplasmanda hedefi en az 1 puan almak.

Pırpırspor Cumayeri Belediyespor
Pırpırspor geçen sezon başarılı maçlar sonunda kümede kalıp yeni sezona aynı Teknik sorumlu ile giriyor çok koşan mücadele eden bir takım Cumayeri Belediyespor hazırlıklarına geç başladı bu maçı Pırpırspor rahat kazanacak güce sahip.Cumayeri Belediyespor’u Ertuğrul Zengin çalıştırıyor.

Aydınpınarspor-Üçköprüspor
Aydınpınarspor bu ligin sürpriz takımlarından uzun süredir çalışmalarını sürdürüyor hazırlık müsabakalarındada iyi gözüktüler Üçköprüspor çok genç tecrübesiz bir ekip bu maçta işleri çok zor bu müsabakayı Aydınpınarspor farklı kazanır.Aydınpınarspor’u Yunus Gonca çalıştırıyor.

Aziziyespor-Gölyakaspor
İki takım içinde çok zor müsabaka Aziziyespor geçen dönem Düzce süper amatöre çıktı Gölyakaspor uzun dönemdir Düzce süper amatörde yer alıyor bu yıl Gölyakaspor iyi transferler yapıp şampiyonluğa oynayacak kadro oluşturduklarını beyan ettiler. Bu müsabaka zorda olsa Gölyakaspor tecrübesiyle kazanır. Düzce süper Amatörde her hafta bir takım Bay geçecek bunun nedeni Köprübaşıspor’un maçlara çıkmaması bu hafta Çilimli Belediyespor Bay geçecek.