Cumartesi günü oynanan maçta Kaynaşlı Belediyespor, Cumayeri Belediyespor’u 3-2 yenerek üç puanın sahibi oldu. Kaynaşlı Belediyespor ligde en yakın takipçisi Çilimli Belediyespor’un 10 puan önünde bulunuyor. Çilimli Belediyespor Pazar günü Şıralık sahasında oynadığı müsabakada Elmacıkspor’u 3-1 yenerken rakibine puan vermedi. Çilimli Belediyespor’un ligde 45 puanı var.

İkinci devrenin en flaş ekiplerinden Düzce Belediyespor doludizgin yoluna devam ediyor. Son maçta Aziziyespor’u 3-0 geçen Düzce Belediyespor son 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik aldı. Spor çevresi  ikinci yarının en iyi takımı Düzce Belediyespor dedi.

Sivrikaya Sinerjispor ligde 4 maçta, 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak büyük başarı elde etti. Rakibi Özsüt Avlayanspor’u 7-1 yenen Sivrikaya Sinerjispor önümüzdeki hafta Kaynaşlı Belediyespor ile zorlu bir müsabakaya çıkacak. Gölyakaspor, Aydınpınarspor’u 5-3 yenerken üç puanın sahibi oldu. Yığılcaspor kendi evinde Karaca Çobanspor ile oynadığı maçı 6-3 kazanarak üç puan aldı. Sis Yalıtım Kuzey Yıldızı takımı Bahçeköyspor’u 5-1 yenerken rakibine acımadı. Bu maçta çıkan olaylar Düzce futboluna gölge düşürdü.

Ligde ilk 7 takım rahat olurken son 7 takım ateşin içinde. Bu takımlar Elmacıkspor, Karaca Çobanspor, Bahçeköyspor, Sivrikaya Sinerjispor, Gölyakaspor, Aziziyespor ve Özsüt Avlayanspor takımları son 3 takımın düşeceği Süper Amatör’de takımlar düşmemek için büyük caba harcıyor.