3.Lig 2. Grup’ta şampiyonluğa koşan lider Düzcespor, istatistikleriyle dev kulüplere parmak ısırtıyor. Bu sezon iç sahada oynadığı 17 maçın hiçbirini kaybetmeyen Düzcespor 16 galibiyet 1 beraberlik aldı.

İstatistikler devlere parmak ısırtıyor

Taraftarının coşkulu desteğiyle çıktığı bu maçlarda tam 40 gol atan kırmızı lacivertliler kalesinde ise yalnızca 11 gol gördü. Düzcespor, son olarak geçtiğimiz Pazar günü 18 Temmuz Stadyumu’nda bir saniye bile susmadan güçlü desteğini hissettiren taraftarı önünde Kalecik Futbol Kulübü’nü 4-0 mağlup etti.

Pazar günü 18 Temmuz doldu taştı

Öte yandan bu maçta tıklım tıklım dolan stadyumdaki seyirci sayısı Süper Lig kulüplerini bile geride bıraktı. ‘O sene bu sene’ diyerek adım adım 2. Lig’e yaklaşan Düzcespor için Düzceliler sel oldu 18 Temmuz’a aktı. İğne atsan yere düşmez bir kalabalık olan stadyumda yaklaşık 8 bin taraftar maçı takip etti.

Seyirci sayısı Süper Lig kulüplerine fark attı

Adana Demirspor ile şampiyonluğa giden Trabzonspor açını 27 bin seyirci takip etti. Beşiktaş-Kasımpaşa maçında tribünlerde 25 bin kişi, Altay-Galatasaray maçında ise 10 bin kişi vardı. Antalyaspor ile Kayserispor maçını 10 bin futbolsever izledi. Düzcespor-Kalecik maçı Süper Lig’deki bu hafta oynanan diğer 6 maçın seyirci sayısını geride bıraktı.

Şampiyonluk düğümü Trabzon’da çözülebilir

Kırmızı lacivertli takım pazar günü Trabzon deplasmanında oynayacağı Yomraspor maçında 3 puan alması halinde şampiyonluğu son haftaya bırakmadan fişi çekecek. Bu durumda sezonun kapanış maçı olan Düzce’deki Çarşambaspor maçında şampiyonluğun ve 2. Lig’in coşkusu doyasıya yaşanacak.

Öncü Spor Servisi