Düzcespor sezona Taner Öcal ile başlarken yapılan transfer politikası tam bir fiyasko olarak nitelendirildi.  Düzcespor uzun süredir istediği santraforunu bulamazken Muzaffer Özcanlı ve Mustafa Bedirhan Çelik ile sezona başladı. Aynı tip oyuncularla lige başlayan Düzcespor ligin en az gol atan takımlar arasında yer aldı. Düzcespor taraftarların ve spor çevresinin istediği güçlü bir santrafor eksikliği sezon başından bu yana hissedilirken gol yollarında çok etkisiz kalındığı gözlerden kaçmadı.

Ligin ikinci devresinde Muzaffer Özcan ile yollar ayıran takım, ileri uç oyuncu Mustafa Bedirhan Çelik ile devam etse de gol atma konusunda etkisiz kaldı.

Teknik Adam Taner Öcal ile 6.hafta yolları ayıran takım Ahmet Duman ile anlaşmıştı. Daha sonra Duman ikinci yarının ilk yarısında istifa ederek yerine genç teknik adam Emre Baykal gelmişti. 4-5 hafta süreç içerisinde başka bir teknik adam arayışlarına başlayan Düzcespor’da 4.teknik adam süreci başlamış oldu. Spor çevresi ise Düzcespor’da sürekliliğin bir tek taraftar grubunda oluğunu belirttiler.

Deplasman ve iç sahada Düzcespor’u yalnız bırakmayan Kırmızı Şimşekler takımlarından umutlu olduklarını ifade etti.