Grubumuzda oynanan maçlar sonunda dengeler yerine gelirken günün en nemli maçında Bursa Yıldırımspor lider Aksaray Belediyespor’u 1-0 yenerken bütün takımları sevindirdi. Rakibi karşısında 10 kişi kalan lider Aksaray Belediyespor bu mağlubiyet ile liderliği Alanya Kestelspor’un maçın uzatma bölümlerinde bir gol atarak galip gelen Kelkit Belediyespor’a kaptırdı. Haftanın en sürpriz sonucu Adıyaman Kozan Belediyespor maçı oldu. Küme düşme potasında yer alan Kozan Belediyespor Adıyamanspor karşısında rakibe gol imkanı vermezken müsabaka 0-0 sonuçlandı. Adıyamanspor bu beraberliği ile 2 puan kaybetti. Adıyamanspor bu beraberliği ile 18 olan puanını 19 yaptı. Kozan Belediyespor ise 4 olan puanını 5 yapmayı başardı.

BAYRAMPAŞA- MODAFEN MAÇINDA HAKEM SKANDALI

Bayrampaşa Modafen maçında maçın hakemi verdiği kararlar neticesinde saç baş yoldurdu. Rakibi Bayrampaşa önünde 1-0 galip iken ikinci yarıda 1 oyuncunun atılması ile 10 kişi kalan Modafen Bayrampaşaspor’a 2-1 yenildi. Bayrampaşa bu galibiyeti ile 14 olan puanını 17 yaptı.

DÜZCESPOR- SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR

Düzcespor Sultanbeyli Belediyespor maçında gol kaçırmayan oyuncu kalmazken çok daha farklı bitecek müsabaka 3-0 bitti. Son final paslarında çok acemi davranan genç oyuncular maçın farklı bitmesini engelledi. Düzcespor ilk yarı ve ikinci yarı rakibine hiç pozisyon vermezken 8-10 gol atacağı müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. Düzcespor bu galibiyeti ile 13 olan puanını 16 yaptı. Düzcespor diğer takımlardan daha az müsabakaya çıktı.