Namağlup konumunda olan Pendikspor karşısında çok iyi oynayan ve ilk yarıyı da 1-0 önde kapatan Düzcespor Süper Gençler Takımı hazırlıklarına devam ediyor. Pendikspor maçını yorumlayan Antrenör Kenan Özen, iyi mücadele ettiklerini hatta rakibe çok ciddi gol pozisyonları vermediklerini belirtti. Düzcespor Süper Gençler Takımı Antrenörü Kenan Özen takımın uyum sağladığını ve takımdaki eksikliklerin azaldığını da söyledi.

Forma savaşının başladığını ve takıma girmenin daha zor olduğunu da dikkati çeken Özen, A takıma dahi gönderilebilecek oyuncular yetiştirildiğine de değindi. 25 Ekim Cumartesi günü Nurettin Zafer Stadı'nda oynanacak maça Düzce halkını da beklediklerini ve kendilerini desteklemelerini istediklerini belirten Özen, bu tür müsabakalara ilginin az olduğunu, desteklendikleri zaman takımı daha da ileriye götürebileceklerini de vurguladı.

Düzcespor Süper Gençler Takımı' nda Güngören Belediyespor maçı öncesi Semih' in dışında sakat oyuncu bulunmuyor. Takımın Cezalı oyuncusu da bulunmuyor. Düz koşulara başlayan Semih'in oynayıp oynamayacağı maç saatinde belli olacakken Düzcespor Süper Gençler Takımı Düzce Belediyespor A kadrosuyla hazırlık maçı yaparak çalışmalarını sürdürecek.