Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü,  iki ayrı yaş grubunda 18 sporcu ile   Sakarya Akyazı’da yapılan ve 10 ilin sporcularının katıldığı,  Ensar Vakfı Güreş Turnuvası’nda önemli bir başarıya daha imza attı.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün himayesinde, Kulüp Başkanı Muzaffer Lebleci’nin ise desteğiyle bu güne kadar Düzce’ye kupa ve madalyalarla dönen Düzce Belediyesi1881 Güreş İhtisas Kulübü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü sporcuları,  Milli Takım Antrenörü İsmail Ünal ve İl Müdürlüğü Antrenörü Ufuk Yüksel Koçak nezaretinde katıldıkları Güreş Turnuvası’nda,  Büyük Yıldızlar’da takım halinde şampiyon oldu. Güreş takımımız bir de Küçük Yıldızlar’da takım halinde 3. olarak bu başarılı sonuca ortak oldu.

DÜZCE’NİN GÜREŞ SPORUNDA GURURU OLDULAR

Düzce Belediyesi 1881 Güreş İhtisas Kulübü’nün 15-16 yaş grubunu oluşturan Büyük Yıldızlar takımı sporcularının, şampiyonluk olarak kürsüye çıkıp madalya almaları,  12-13 ve 14 Yaş grubunu oluşturan Küçük Yıldızlar sporcularının da takım halinde 3. kürsüsüne çıkmaları, ilimiz için büyük gurur kaynağı oldu.

Türk Güreş Milli Takımı ve Düzce1881 Güreş İhtisas Kulübü Antrenörü İsmail Ünal, Öncü TV’ye yaptığı açıklamada, bu güne kadar elde edilen bu başarılar da başta Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı ile Kulüp Başkanı Muzaffer Lebleci’nin büyük desteğini gördüklerini söyleyerek, “Kendilerine,  ben ve sporcularımız adına çok teşekkür ederiz” dedi.

HABER: Harun Can ŞERBETÇİ