Düzcespor başkanı Gökhan Kapoğlu ve yönetim kurulunun gayretleri sonucunda deplasman maçlarına takımımızın rahat ve sorunsuz bir şekilde gidebilmesi adına bir takım otobüsü alındığı ve bu otobüsün giydirilmesi için yönetim kurulu tarafından çalışmalara başlandığı öğrenildi. Otobüsümüze kırmızı lacivert renklerin giydirilmesi için çalışmalar yapılacağı öğrenilirken takımımızın Bursa Yıldırım maçına yeni otobüs ile gideceği bilgisine ulaşıldı.

16 oyuncunun korona virüs testi pozitif çıkan Düzcespor’da birkaç gün içinde oyuncuların tekrar teste tabi tutulacağı ve Başkan Gökhan Kapoğlu için yapılan ikinci testin ise negatif çıktığı öğrenildi. Başkan Kapoğlu ikinci testin negatif çıkmasıyla yüreklere su serpti ve evinde dinlenmeye devam ettiği öğrenildi. Kapoğlu’nun karantina sürecinin sona ermesiyle birlikte her ihtimale karşı üçüncü bir test yaptıracağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Özlü, Düzcespor’un yanında

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü son günlerde yaptığı icraatlarla Düzcespor’un yanında olduğunu tüm Düzce’ye gösterdi.  Başkan Özlü, Düzcespor’da şirketleşme, tesisleşme ve gelir elde etme konusunda büyük aşama kaydedildiği ve Düzcespor tesislerinin karşısında bulunan futbol sahasının suni çimlerini sökerek çim sahaya kavuşturulduğu bilgisini verdi. Düzcespor için yapılacak yeni stadyum içinde çalışmaların hız kazandığı bilgisine ulaşıldı.

Haber: Öncü Spor Servisi