Düzcespor'da ard arda alınan başarısızlıkların ardından sular durulmuyor. Yönetim Hiçbir açıklama yapmayıp sessizliğini korurken takımla ilgili söylentilerde yayılmaya devam ediyor. Yönetim ve teknik heyet istifaya çağrılırken sanki takımın bir süre önce yaşandığı gibi sahipsiz kalmasına davetiye çıkarılıyor.

Paralarını alamadıkları için, profesyonel ruhtan uzaklaşıp maçlarda üzerlerine düşen görevi yapmayan Düzcesporlu futbolcular, oynadıkları son maçtaki performanslarıyla taraftarın tepkisini topladı. Takıma bu sezon için yapılan transferler yersiz ve yetersiz bulundu. Paralarını alamadıkları için antrenmana çıkmayan Düzcesporlu futbolcuların bu tepkiyi ne kadar sürdürecekleri bilinmiyor.

Futbolcuların daha sonraki antremanlara çıkıp çıkmayacakları da henüz bilinmezken, yönetimin bu tepki karşısında nasıl bir tavır takınacağı ise ayrı bir merak konusu. Düzcespor'a ilerleyen günlerde ne olacağı, önümüzdeki maçlarda taraftarı ve futbolcuları nelerin beklediği, yönetimin düşüncesinin ne olduğu herhangi yetkili bir ağızdan yapılacak olan açıklamayla belli olacakken yönetimden geçen zamana karşı hala bir açıklama yapılmadı.