Düzcespor`da alt yapının teslim edileceği hoca arayışları devam ediyor. Gündeme gelen isimlerde net bir sonuca ulaşılamazken, bazı isimler ön plana çıkıyor.

Düzcespor'da alt yapının teslim edileceği hoca arayışları devam ediyor. Gündeme gelen isimlerde net bir sonuca ulaşılamazken, bazı isimler ön plana çıkıyor. Bu isimlerden biri de Karaçalıspor Antrenörü Tuğrul Duru. Kamuoyunda adı gündeme gelen ve alt yapı için 30 Bin TL. para istediği konuşulan Antrenör Tuğrul Duru, kendisiyle ilgili çıkan söylentilere açıklık getirdi.
Tuğrul Duru hiçbir şekilde para konuşmadığını, Düzcespor Başkanı Mustafa Yılmaz'ın gelirmisin sorusuna, “ sen olduğun müddetçe gelirim” şeklinde cevap verdiğini belirtti. Göreve gelmesi halinde alt yapıda değişimin olacağını ve daha çok eğitim verileceğini kaydetti.

Tuğrul Duru, Amatör Süper Lig'de Beyköy Belediyespor'un Antrenörlüğü'nü yaptı ve takımın birinci sırada bitirmesini sağlayarak Türkiye Şampiyonalarına katılmasında etkili oldu. Yine bu sezon 2. Amatör Lig'de Karaçalıspor'un Antrenörlüğü'nü yapan Tuğrul Duru takımını önce play-offlara çıkarmayı başardı. Burada da başarılı sonuçlar alan Karaçalıspor 1. Amatör Lig'e çıkmayı garantiledi. Tuğrul Duru'nun alt yapıya gelip gelmeyeceği ise ileri ki haftalarda belli olacak.